Калъфи за Apple iPhone X

Кейсове за Apple iPhone X


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Apple iPhone XR, Apple iPhone XS, Apple iPhone XS Max, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Кейсове за iPhone X (10)

Няма нищо по-лесно от това да се сдобием с телефон от най-висок клас и едновременно нищо по-трудно да го запазим добре работещ за дълго време. Единият вариант е да внимаваме повече, докато го използваме, а другият е просто да си купим някои полезни аксесоари, които ще ни гарантират високо ниво на защита и атрактивен външен вид.

Ако сте притежатели на Айфон X/10 или предстои да станете такива, се замислете какво бихте избрали за това забележително изобретение на технологичната индустрия. Гърбове, стъкла и разни други практични джаджи - всички те трябва да бъдат оригинални, за да могат да изпълняват своите предпазващи функции по възможно най-добрия начин.

Как да защитите своя iPhone X

Това може да се случи напълно безпроблемно, а от Вас се изисква просто да подберете подходящите протектори за телефони Apple от конкретна продуктова серия и да се уверите в техните безспорни ползи. Магазин etuo отправя към Вас едно сериозно предизвикателство с разнообразието си от модели калъфи, които всеки ценител на хубавите неща ще оцени подобаващо. Вече можете съвсем лесно да защитите своя телефон с помощта на силиконови или кожени кейсове, които могат да бъдат изразено удароустойчиви или с по-ниски предпазни качества.

Какви видове калъфи за iPhone X ще намерите в раздела

При нас има както стандартни предложения, така и персонализирани кейсове за iPhone X/10:

  • - Едноцветни;
  • - Прозрачни;
  • - Футболни;
  • - Гравирани;
  • - Пластмасови;
  • - С клапа;
  • - С мраморен принт;
  • - С изображения на животни и още много други.

В онлайн магазин etuo.bg ще откриете богат асортимент от кейсове за смартфони iPhone X/10, които освен дизайнерски и качествени са достъпни и на ниски цени. Дизайнерските разновидности при нас гарантирано ще Ви впечатлят.

Защо удароустойчивите кейсове са толкова популярни

Удароустойчивите кейсове за iPhone X/10 са неслучайно толкова предпочитани. Те се характеризират с високото ниво на защита, което всеки един собственик на телефон от подобен клас търси. С подобен калъф ще сте спокойни, че дори и неволно да изпуснете мобилния апарат, той ще остане цял и с все така непокътнат външен вид.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Предпазната мярка работи в 99% от случаите. Същото важи и за гърбовете за iPhone X/10, които са специално създадени, за да осигурят на устройството добра протекция и то във всяка една ситуация. Падане, надраскване, удряне и намокряне - каквото и да се случи, щетите няма да са големи (или дори ще отсъстват напълно), ако сте поставили стъкло на екрана и подходящ калъф на гърба на телефона. Изберете го от магазин Etuo.