CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Apple iPhone XR - Кейсове за Телефони

Кейсове за Apple iPhone XR


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Apple iPhone X, Apple iPhone XS, Apple iPhone XS Max, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Кейсове за iPhone XR

Когато се грижим добре за нещата си, те на свой ред остават в добър вид за доста по-дълго време. Примери и сравнения могат да се дадат много, защото живеем в материален свят, в който всяка една технологична придобивка се цени високо. Собствениците на телефони iPhone XR ще го потвърдят, като за тях изборът на защитни аксесоари е с приоритет и то голям.

Защо да предпазите своя iPhone XR

Всеки телефон трябва да бъде предпазен от счупвания и надрасквания, без значение от неговия клас, цена, марка и модел. Това може да се случи само и единствено, ако купите висококачествени удароустойчиви аксесоари, които да поставите на стъклото и на гърба. С тях Вашият Айфон ХР ще придобие и индивидуално звучене, което е още един голям плюс на кейсовете за телефони.

Калъфите могат да бъдат закупени по поръчка, което позволява дизайн със снимка и не само. С etuo ще преоткриете възможностите за своя Apple телефон, който трябва не само да изглежда добре, но и да е винаги в техническа изправност, за да може да функционира.

Какви видове калъфи за iPhone XR предлага etuo

При нас има кейсове за iPhone XR, които не срещат аналог и точно затова толкова много хора вече ги предпочетоха. Стилни, здрави и оригинални - нима Вашият супер класен смартфон не заслужава именно това? Поръчайте още сега подходящи калъфи с дизайн, който напълно да съответства на Вашия вкус и стил:

  • - Прозрачни;
  • - Мраморни;
  • - Метални;
  • - Коледни;
  • - Силиконови;
  • - Кожени;
  • - Пластмасови;
  • - Гумени;
  • - С коне, с животни, с цветя и др.

Време е да направите своя избор, базирайки се на практическите си потребности и жаждата за повече естетика във всеки един момент от ежедневието. Ние, от etuo.bg, ще Ви предложим най-добрите решения за калъфи.

Защо кейсовете по поръчка са толкова специални

Всеки иска да бъде различен, а добрата новина е, че това вече може да се случи и по много различни начини. Единият от тях е като заложим на персонализираните кейсове за iPhone XR, които дават възможност за себеизразяване и индивидуален подход. Можем да отпечатаме върху гърба за телефон всякакви изображения, които ще Ви накарат да се усмихнете и използвате своя iPhone XR с още по-голямо удоволствие.

Защо да ни се доверите

Калъфи, предпазни стъкла и някои други оригинални приспособления за смартфони - всички те са създадени с цел да удължат максимално живота на устройството. Това да са оригинални е също водещ фактор за ефективната им употреба, затова заложете на нашите готини и качествени предложения за гръб и ги купете на добри цени. В онлайн магазина ни Ви очакват много дизайнерски изненади с възможност да бъдат и персонализирани.