CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Apple iPhone XS Max - Кейсове за Телефони

Кейсове за Apple iPhone XS Max


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Apple iPhone X, Apple iPhone XR, Apple iPhone XS, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Съвременните смарт телефони предлагат множество функции и отлични възможности да общуваме свободно и да сме онлайн, където и да се намираме. Няма човек, който да не разполага с поне едно устройство от този вид, на което да разчита 24/7 за работа, забавление, общуване и пазаруване. Айфон XS Max от Apple е сред модерните смартфони, които ще ни пренесат в едно друго измерение, където ограничения не съществуват. За да бъдат този вид устройства по-дълго време с нас, трябва да ги предпазим с подходящи калъфи, по възможност и удароустойчиви.

От онлайн магазин etuo.bg предлагаме аксесоари по поръчка, които могат да бъдат и персонализирани. Достъпни са на изгодни цени и с отлично качество, каквото със сигурност търсите и Вие.

Как да защитите своя iPhone XS Max

Тази марка телефони е една от най-купуваните, защото предлага супер класно изпълнение и висока производителност. Интригуващият дизайн на тези смартфони и многобройните им функционалности са причина все повече хора да ги избират пред всички останали марки. Нека не забравяме и за надеждното предпазване на мобилния апарат с помощта на калъф и протектор за екран. По този начин ще го защитим от счупвания, надраскване и намокряне, което респективно ще се отрази и на експлоатационния му живот.

Какви кейсове за iPhone XS Max ще намерите в раздела

В този раздел има най-различни видове кейсове за iPhone XS Max, които ще Ви заинтригуват със стилния си дизайн, перфектната изработка и високата практичност. Възползвайте се от следните предложения за калъфи:

  • Дървени;
  • Тип “книга”;
  • Пластмасови;
  • Силиконови;
  • Кожени;
  • Гравирани;
  • Флип;
  • Противоударни и др.

Etuo предлага на всичките си клиенти дизайнерски аксесоари за iPhone, с които той да бъде съхранен за по-дълго време. Изберете подходящ модел кейс и го купете на изгодни цени.

Какви са предимствата на удароустойчивите калъфи

Те са все по-предпочитан продукт, защото осигуряват едно много високо ниво на защита, за да е Вашият телефон iPhone XS Max винаги надеждно предпазен. Характерното за този вид калъфи е, че те са направени от устойчиви и здрави материали, които издържат дори и на по-силни удари, в случай че изтървете устройството на земята.

Защо да се доверите на etuo

При нас богата селекция от предложения е винаги налице. Освен от стотици кейсове за смартфони, с атрактивни щампи и цветове, ще можете също така да се възползвате и от ниски цени в допълнение с много високо качество. Залагаме изключително на последното, за да бъде мобилното устройство винаги идеално предпазено, дори и ако то се използва динамично и невнимателно (характерно за децата).