Калъфи за Archos

Филтри Свий
модел на устройството 867
×
Производител / серия 2
×
тип калъф 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Многобразие от калъфи за Archos смартфони

Изберете най-ефективната защита за Вашия Archos смартфон като разгледате подуктите на нашия сайт, които включват огромна селекция на калъфи и кейсове. Всеки един от тях е предназначен да прилегне перфектно по модела на смартфона и да предпази неговите деликатни компоненти и вид. Сред продуктите Вие може да намерите силиконови калъфи с най-разнични дизайни или можете и да създате свой дизайн като качите своя лична снимка.

Ползите от инвестицията на калъф за Archos смартфони

В днешно време всички ние живеем забързан начин на живот и може да забравим стойността на стойностните ни притежания като елегантния ни смартфон, който всъщност е изключително деликатно устройство. С закупуването на калъф за Вашия Archos смартфон, Вие сте осигурени максимална защита при сблъсъци с остри предмети и друг вид екстериорни наранявания в случай на падане или изпускане. Важно е да помним, че колкото и да сме внимателни, не си заслужава рискът, ако случайно надраскаме покритието на смартфона, защото по този начин той губи своята стойност и вид. Калъфът може да бъде модно и стилно изразяване на Вашия вкус. В случаите когато старият вид на смартфона Ви е омръзнал, може да го освежите с чисто нов кейс или калъф, който ще му вдъхне нов живот. Или пък когато вече има драскотини по гърба си, калъфът успешно ще ги покрие.

Описание на марката Archos

Archos е пионер в пазара на таблети за Android, преносими аудио и видео плейъри, многократно революционизиращ пазара на потребителска електроника от 1988 г. Днес компанията предлага таблети за Android, смартфони и МР3 / МР4 плейъри. Наред с други, френският производител за първи път пуска на пазара HDD MP3 плейър през 2000 г., мултимедиен плейър прес 2003 г., таблети с Google Android през 2009 г., свързан Smart Home през2014 г. и PicoWAN, първата мрежа за сътрудничество, посветена на IoT, през 2016 г.