CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Asus

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Огромно разнообразие на калъфи за Asus смартфони

Преглеждайки нашия онлайн магазин Вие ще попаднете на многобразие от аксесоари за Asus смартфони, най-бече на огромна селекция от калъфи и кейсове. Всеки един от тях е изработен от качествени материали, така че перфектно да приляга по гърба на смартфона и да го защитава от механични наранявания. Примерни продукти, които ние предлагаме са калъфи от силикон/каучук и калъфи тип тефтер. Също така предлагаме услугате Вие да решите какъв да бъде дизайна и да го проектирате.

Предимствата от използването на калъф за Asus смартфони

Двете основни ползи от използването на калъф са естетическият вид и издръжливост. В днешно време може да се намирят най-различни дизайни, така че да откриете калъф, който да съответства на вкуса Ви. И много сайтове като нашия предлагат услугата да проектирате свой дизайн поради точно тази причина. Други предимства включват, факта, че калъфът от силикон е изключително гъвкав и е с плътно прилепване. В допълнение той отблъсква топлина и прахови частици. Важно е да се отбележи, че калъфът обещава защитата на деликатните компоненти и гръб на смартфона, но не е ефетивен в предпазването на дисплея. Затова ние препоръчваме, ако решите да инвестирате в защитни мерки за Вашия Asus смартфон, най-добре е да закупите не само калъф, но и екранен протектор.

Описание на марката Asus

Основана през 1989 г., Asus е мултинационална компания, известна с най-добрите световни дънни платки и висококачествени персонални компютри, монитори, графични карти, рутери и други технологични решения. Днес Asus проектира и изгражда интелигентни технологии от ново поколение, за да осигури невероятни преживявания, които подобряват живота на хората навсякъде. Asus страстно се интересува от технологиите и се движи от иновациите. Мечтаят, смеят се и се стремят да създадат лесен и радостен цифров живот за всички. Винаги са в търсене на невероятни идеи и преживявания и имат за цел да предадат невероятното във всичко, което създават.

За да откриете хубави аксесоари за вашия телефон, е много важно да намерите магазин, който предлага качествени и хубави калъфи и кейсове за Асус. Онлайн магазин etuo.bg поддържа богат асортимент от продукти за смартфони, произведени най-вече от силиконови материали. Тук ще откриете всякакви видове аксесоари за марката Asus, както и за всички други марки смартфони.

Имате възможност да избирате от богатия асортимент силиконови, дървени и противоударни гърбове, щамповани с различни картинки и надписи, подходящи за марката Asus. Ако желаете вашия телефон да е наистина специален, можете да ни изпратите ваша снимка или текст и ние ще ги отпечатаме на избрания от вас аксесоар. Разполагаме и с богата цветова гама, за да успеем да покрием всички ваши изисквания.

Защо да използвате защитни кейсове, калъфи и гръбчета за Asus

Както може би знаете, използването на защитни аксесоари за телефона ви е много важно, защото това е най-сигурният начин да го предпазите от счупване или от появата на така неприятните драскотини по корпуса му, или пък от появата на „паяжина“ по дисплея му.

Другият плюс на използването на гръбчета и кейсове за Asus е, че те са един красив и стилен аксесоар, който може перфектно да се съчетае с визията ви за деня и да ви накара да изглеждате още по-стилно и уникално. А защо не и да ги използвате като уникален подарък за близък човек, за да направите рождения му ден или личния му празник запомнящ се.

Силиконовите гръбчета са много красиви и удобни, пасват перфектно на вашия Asus смартфон, не го правят по-голям и груб, но сами по себе си осигуряват защита само на гърба на телефона. Затова, ако се опасявате, че той би могъл да се счупи от страната на дисплея, то тогава най-удачният вариант за вас е калъф тип флип, който се затваря отпред, посредством магнитно копче. Другият вариант е да залепите стъклен протектор на дисплея. По този начин ще осигурите едно още по-добро предпазване на мобилния ви телефон.

Какви видове гръбчета, кейсове и калъфи ще откриете в etuo

При нас ще откриете различни модели калъфи и кейсове за Asus като цените, на които се предлагат продуктите, са доста атрактивни и са съобразени с качеството на материалите, които се използват за изработката им. В etuo.bg залагаме на качествените неща, за да успеем да удовлетворим всички ваши желания и да ви накараме да ни се доверите отново и при следващата покупка на калъф, кейс или гръб за телефона ви.