+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Asus

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Огромно разнообразие на калъфи за Asus смартфони

Преглеждайки нашия онлайн магазин Вие ще попаднете на многобразие от аксесоари за Asus смартфони, най-бече на огромна селекция от калъфи и кейсове. Всеки един от тях е изработен от качествени материали, така че перфектно да приляга по гърба на смартфона и да го защитава от механични наранявания. Примерни продукти, които ние предлагаме са калъфи от силикон/каучук и калъфи тип тефтер. Също така предлагаме услугате Вие да решите какъв да бъде дизайна и да го проектирате.

Предимствата от използването на калъф за Asus смартфони

Двете основни ползи от използването на калъф са естетическият вид и издръжливост. В днешно време може да се намирят най-различни дизайни, така че да откриете калъф, който да съответства на вкуса Ви. И много сайтове като нашия предлагат услугата да проектирате свой дизайн поради точно тази причина. Други предимства включват, факта, че калъфът от силикон е изключително гъвкав и е с плътно прилепване. В допълнение той отблъсква топлина и прахови частици. Важно е да се отбележи, че калъфът обещава защитата на деликатните компоненти и гръб на смартфона, но не е ефетивен в предпазването на дисплея. Затова ние препоръчваме, ако решите да инвестирате в защитни мерки за Вашия Asus смартфон, най-добре е да закупите не само калъф, но и екранен протектор.

Описание на марката Asus

Основана през 1989 г., Asus е мултинационална компания, известна с най-добрите световни дънни платки и висококачествени персонални компютри, монитори, графични карти, рутери и други технологични решения. Днес Asus проектира и изгражда интелигентни технологии от ново поколение, за да осигури невероятни преживявания, които подобряват живота на хората навсякъде. Asus страстно се интересува от технологиите и се движи от иновациите. Мечтаят, смеят се и се стремят да създадат лесен и радостен цифров живот за всички. Винаги са в търсене на невероятни идеи и преживявания и имат за цел да предадат невероятното във всичко, което създават.