CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Asus ROG Phone 3 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Asus ROG Phone 3


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Asus ROG Phone, Asus ROG Phone 2, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя своя Asus ROG Phone 3?

Разгледайте нашия онлайн магазин и се нарадвайте на огромното разнообразие от аксесоари и джаджи, които ще намерите и които ще улеснят ежедневието Ви. Ако искате да осигурите ефективната защита на Вашия телефон, препоръчваме Ви да разгледате нашата селекция от висококачествени калъфи. Предлагаме най-различни видове и дизайни, така че да откриете точно това, което търсите. Спестете си ненужните притеснения, че случайно можете значително да повредите или загрозите телефона си, и закупете един от нашите чудесни кейсове още днес. Независимо от кой точно изберете, всеки калъф е великолепен подарък за телефона Ви.

Нужен ли ми е кейс за телефон?

Всеки телефон се нуждае от защитен аксесоар, така че неговият вид да остане непокътнат за възможно най-дълго време. Без допълнителната защита, която калъфът осигурява, устройството Ви ще бъде уязвим на всякакъв вид наранявания, които могат да се случат в ежедневието Ви. Не само това, но и кейсовете ни ефективно защитават вътрешните частици на телефона. В случаите, които изпуснете телефона върху твърда повърхност, калъфът ще поеме шока от удара и така устройството ще продължи да функционира както обикновено. И така като ефективно предпазите телефона си, Вие ще успеете да запазите оригиналната стойност на устройството.

Asus ROG Phone 3 – спецификации на модела

ROG Phone 3 е най-мощният игрален телефон, който използва най-новата мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G с модерни мобилни комуникационни възможности 5G, така че да предостави максимална цялостна производителност и супер гладко игрово изживяване.. Създаден, за да задоволи и най-хардкор геймъра, той има невероятен нов 144 Hz / 1 ms дисплей, който оставя конкуренцията изправена. Наред с подобрените функции като AirTrigger 3, ще намерите всичко, което сте харесали от предишното поколение, включително чудовищна батерия от 6000 mAh, уникалния дизайн на странично зареждане, двойни предни високоговорители и пълна гама от модулни аксесоари.