CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Asus ROG Phone 5s - Кейсове за Телефони

Кейсове за Asus ROG Phone 5s


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Asus ROG Phone 5, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Търсенето на нови калъфи за Asus ROG Phone 5s може да бъде трудна задача, ако не сте решили коя точно функция ви трябва. Има няколко неща, които трябва да имате предвид.

Фактори при избора на кейс за Asus ROG Phone 5s

Те са важни, за да изберете точно това, от което имате нужда. Купувате калъфи за телефони с една основна причина – за да защитите устройството си Asus ROG Phone 5s. Но важното, което има значение тук, е къде се нуждаете най-много от защита. Имате ли нужда от допълнителна защита отпред? Или защита за гърба? Имате ли нужда от протектор, който ще предотврати вдлъбнатини по ъглите или драскотини отстрани?

Какъв стил на калъфа отговаря на вас и вашия стил? Търсите лъскав или мраморен стил? Или може би класически мат. Има стотици предложения, от които да избирате. Можете също така да създавате персонализирани стилове, които са уникални за вашия смартфон. Искате ли да защитите екрана от надраскване и пръстови отпечатъци? Някои калъфи за телефон ще защитят екрана, докато други не. Някои кейсове имат част, която се подава над екрана и покрай ръбовете, и така поема удара, ако го изпуснете.

Какъв цвят ви трябва? Имате ли нужда от цвят Мрамор, пастелен или неонов цвят? Искате ли персонализирани нюанси като омбре и акварел, или бихте били доволни от стандартен цвят? Ако искате изображение или фирмено лого, отпечатано върху вашия калъф - това също е възможно, ако изберете правилния онлайн магазин.

Видове калъфи

Телефоните са незаменима част от нашия живот и са нещо повече от просто технологични чудеса, поради което трябва да ги украсяваме и защитаваме. Представете си изненадата на лицата на вашите приятели, когато разберат, че всъщност не сте получили ново устройство, а просто чисто нов калъф.

  • - Твърд кейс - Твърдият вариант е подобен на черупка, която е създадена точно за конкретна версия на устройството и пасва идеално. Обикновено покрива задната част на телефона и четирите му ъгъла. Те обикновено са доста тънки и леки, като не добавят много обем към формата. Предлагат се прозрачни или в множество цветове и често в матово и гланцово покритие. Твърдите варианти предпазват устройството отзад и отстрани от удари, изпускания и надрасквания. Във всеки случай има и недостатъци при използването на твърди модели протектори. Тъй като са изработени от такъв материал, могат да се напукат при изпускане. Обикновено се чупят около ъглите, тъй като това е мястото с най-висока точка на напрежение.
  • - TPU калъфи - TPU, което е съкратено от термопластичен полиуретан е материал, базиран на пластмаса и има свойства като еластичност, прозрачност и силна устойчивост на масла и течности. Тези модели обикновено са тънки и леки, предлагат се в различни цветове и имат матово или гланцово покритие. Могат да издържат много на удари и драскотини. Поради своята еластичност са много издръжливи и не се напукват или чупят и ще предпазят телефона отзад и отстрани.
  • - Кейс тип книга - Това са популярен стил, който се използва едновременно като протектор и портфейл. Обикновено са изработени от кожа, често от PU, но и от други материали. Тези калъфи имат поликарбонатна вложка, в която телефонът може да се закопчае и след това обгръщаща кожа на гърба, която може да се сгъва върху предната част на дисплея. Тези модели протектори се отварят като книга за достъп до устройството и портфейла. Секцията за съхранение на лични документи, пари и други обикновено побира 1-4 карти със стандартен размер на кредитна карта. Тези калъфи изглеждат добре и са много предпочитани особено ако търсите такъв аксесоар изработен от кожа, тъй като предпазват предната част на телефона. Ако смартфонът ви се съхранява в чанта, това може да ви помогне да го предпазите от надраскване. Тези модели протектори са с висока степен на предпазване поради вътрешния твърд слой и външното кожено покритие. Единственият недостатък е, че могат да бъдат малко обемисти в джоба, поради предната и задната защита. Ако има карти вътре, те могат да добавят още повече дебелина.

Това са едни от най-популярните стилове протектори за телефон, които продължават да се търсят най-много.

Защо да изберете онлайн магазин etuo

В сайта на фирмата се предлага доста голям каталог от разнообразни аксесоари за мобилни устройства, таблети и други. Освен това можете да намерите доста колекции с кейсове за различни марки и модели смартфони. Слушалките, зарядните, преносими колонки и други също са част от асортимента. Всички продукти са с много високо качество, а цените са достъпни. Категориите са обособени така, че да можете лесно и бързо да намерите желания продукт, а поръчката става за минути. Ако имате въпроси и колебания, можете да се свържете с екипа на онлайн магазина, които да ви дадат съвет или да отговорят на вашите въпроси.