+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за Asus Zenfone 7 (ZS670KS)

Кейсове за Asus Zenfone 7 (ZS670KS)


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Asus Zenfone 7 Pro (ZS671KS), е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Ефективна защита за Asus Zenfone 7 (ZS670KS)

Преглеждайки нашият уебсайт, Вие ще откриете многообразие от продукти, които специализират в ефективната защита на Вашия Asus Zenfone 7 (ZS670KS) . Едни от най-популярните ни аксесоари са висококачествените ни калъфи. Те са изключително издръжливи и обещават да предпазят външния вид на Вашия смартфон. Ще откриете най-различни видове калъфи, които перфектно ще прилегнат по гърба на устройството и независимо от кой изберете, всеки един от тях ще предложи нужната защита, така смартфона Ви да изглежда атрактивно за възможно най-дълго време. Не чакайте да нараните устройството си, а закупете един от нашите калъфи още днес.

Какви си предимствата като оборудвам смартфона си с калъф?

Цените на смартфоните се покачват с всяка година и техният ремонт ще се покачва със същата скорост. Вместо да трябва да инвестирате допълнително в ремонтирането на смартфона Ви, можете да го оборудвате с калъф, който ще му предложи по-дълъг живот. Като предпазите смартфона си от всеразлични наранявания, Вие ще запазите неговата оригинална стойност и вид. По този начин ще успеете в бъдеще да го препродадете на по-висока цена или пък да го замените за по-добър модел. Също така калъфите ни са ефективни в поемането на шока от удара в случай, че изпуснете устройството си на земята. Така ценните вътрешни компоненти ще останат непокътнати, което означава, че смартфонът ще продължи да функционира както обикновено.

Asus Zenfone 7 (ZS670KS) – спецификации на модела

ZenFone 7 (ZS670KS) е създаден, за да се противопостави на обикновеното и да направи невъзможното възможно! Неговата еволюирала Flip Camera Ви дава три висококачествени камери отпред и отзад - подвиг, на който никой друг телефон не може да се справи. ZenFone 7 превъзхожда всичко, което прави, с остър AMOLED дисплей, превъзходна производителност от мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 865 Plus с ултрабързи 5G възможности и невероятна издръжливост на батерията с голям капацитет. Никога не е имало по-добре изглеждащ екран от отзивчивия дисплей AMOLED NanoEdge от 90 Hz / 1 ms на ZenFone 7. Ще се насладите на копринено гладкото превъртане и ще се насладите на истинските цветове на този завладяващ дисплей на цял екран. Устройството разполага с бърза LPDDR5 RAM, а неговият UFS 3.1 ROM - най-бързото флаш съхранение - Ви дава огромен капацитет за съхранение.