+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
СПИСЪК
С ЖЕЛАНИЯ
 
Кошница
ВЪЗМОЖНО Е

Калъфи за смартфони BQ

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
достъпно само
покажи

 

 

Многобразие от калъфи за BQ смартфони

Сред продуктите на аншия сайт може да намерите огромна селекция от аксесоари за смартфони. Ние сме се запасили най-вече с разнообраазни калъфи за всякакви модели BQ смартфони. Разполагаме с силиконови калъфи и кейсове, които са известни със своята издръжливост и гъвкавост. Също така имаме калъфи тип тефтер, които са изключително удобни за съхранение на документи и предпазване на дисплея, когато смартфонът е прибран. В допълнение ние предлагаме услугата да проектирате сами оригинален дизайн, които напълно да отговаря на стила и нуждите Ви.

Предимставата от инвестирането в калъф за BQ смартфон

Основната цел на един калъф е да предпази смартфона от сериозни нарявания и надрасквания по ъглите и гърба. По този начин се запазва стойността на смартфона и в случаите, когато желаете да го подмените или продадете, смартфонът ще е в изряден вид. Калъфът също може да даде втори живот на вече наранен смартфон като покрие предишните надрасквания. Силиконовите кейсове са перфектни за ефективна защита, поради тяхната издръжливост и гъвкавост при сблъсъци. Не само това, но на нашия сайт има голямо разнообразие от дизайни, което може да Ви помогне естетически да подпомогне артистичния Ви образ, най-вече със услугата ни да проектирате собствен дизайн. Обаче хубаво е да знаете, че калъфът не е така ефективен в предпазването на дисплея и ако решите да закупите калъф, най-добре да го цъчетатете с качествен екранен протектор.

BQ – описание на марката

BQ е испанска компания, която се съсредоточава в проивеждането на устройства за потребителска електроника като смартфони, таблети, електронни четци и 3D принтери. Марката страстно прави технологии и влага всичките си усилия да предлага повече от просто продукт. Три стълба поддържат всичките им продукти: хардуер, софтуер и дизайн. Те работят с цел да покажат на потребителите да разграничават тези три елемента и да ги насърчават самите те да ги създадат за себе си.