Кейсове за BQ

Филтри Свий
модел на устройството 867
×
Производител / серия 2
×
тип калъф 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Многобразие от калъфи за BQ смартфони

Сред продуктите на аншия сайт може да намерите огромна селекция от аксесоари за смартфони. Ние сме се запасили най-вече с разнообраазни калъфи за всякакви модели BQ смартфони. Разполагаме с силиконови калъфи и кейсове, които са известни със своята издръжливост и гъвкавост. Също така имаме калъфи тип тефтер, които са изключително удобни за съхранение на документи и предпазване на дисплея, когато смартфонът е прибран. В допълнение ние предлагаме услугата да проектирате сами оригинален дизайн, които напълно да отговаря на стила и нуждите Ви.

Предимставата от инвестирането в калъф за BQ смартфон

Основната цел на един калъф е да предпази смартфона от сериозни нарявания и надрасквания по ъглите и гърба. По този начин се запазва стойността на смартфона и в случаите, когато желаете да го подмените или продадете, смартфонът ще е в изряден вид. Калъфът също може да даде втори живот на вече наранен смартфон като покрие предишните надрасквания. Силиконовите кейсове са перфектни за ефективна защита, поради тяхната издръжливост и гъвкавост при сблъсъци. Не само това, но на нашия сайт има голямо разнообразие от дизайни, което може да Ви помогне естетически да подпомогне артистичния Ви образ, най-вече със услугата ни да проектирате собствен дизайн. Обаче хубаво е да знаете, че калъфът не е така ефективен в предпазването на дисплея и ако решите да закупите калъф, най-добре да го цъчетатете с качествен екранен протектор.

BQ – описание на марката

BQ е испанска компания, която се съсредоточава в проивеждането на устройства за потребителска електроника като смартфони, таблети, електронни четци и 3D принтери. Марката страстно прави технологии и влага всичките си усилия да предлага повече от просто продукт. Три стълба поддържат всичките им продукти: хардуер, софтуер и дизайн. Те работят с цел да покажат на потребителите да разграничават тези три елемента и да ги насърчават самите те да ги създадат за себе си.