Алуминиеви кейсове

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да изберете подходящ кейс тип броня

Харесвате си телефона и искате да го предпазите от ежедневните опасности, на които е изложен.Търсейки оптималното решение за неговата протекция, попадате на нашия онлайн магазин, на който откривате разнообразие от алуминиеви, силиконови и пластмасови аксесоари за мобилни устройства. Впечатление ви правят удароустойчивите кейсове с алуминиеви рамки. При нас тези изключително здрави и надеждни калъфи се предлагат в два вида:

  • - стандартни (бронирани кейсове с отлично съотношение цена-качество);
  • - премиум (маркови кейсове, изработени от първокачествени материали).

Всеки защитен панел има изрези за важните компоненти и конектори на модела телефон, за който е предназначен.

Какви са предимствата на удароустойчивите калъфи

Бъмперът (на англ.: bumper – броня), известен още като брониран калъф или кейс, е популярен и предпочитан алуминиев протектор за телефони. Обикновено неговата конструкция се състои от две съставни части – корпус, направен от висококачествена пластмаса и подсилена алуминиева рамка. Възможно е да попаднете и на гръбчета за телефон, изцяло изработени от един материал – метал, дърво, каучук или пластмаса. Основна функция на алуминиевите бъмпери е да предпазват гърба и страните на мобилния апарат от пукнатини, драскотини и ожулвания. Дизайнът на тези противоударни кейсове също не е за пренебрегване. Те са стилни и елегантни смартфон аксесоари, вдъхващи чувство на сигурност и надеждност.

Какво разнообразие от марки се предлага в etuo.bg

Нашите премиум бъмпери също са двуслойни, но вместо пластмасова, основата им е силиконова и е заздравена от алуминиевата рамка. Повечето модели са със специална конструкция, подсилена в ъглите с допълнителни въздушни възглавници. Те поемат част от удара при евентуално падане или удряне на телефона. Солидната изработка на бронираните гърбове от TPU ги прави предпочитана опция за защита на телефони. Регулярно обновяваме асортимента си с нови колекции първокласни брони на марките Spingen, Ipaky и Verus, така че ако се нуждаете от качествени бъмпери, можете да разчитате на нас.