CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Coolpad

В наличност Свий
В наличност Свий

Огромно разнообразие на калъфи за Coolpad смартфони

Разгледайте нашия онлайн магазин и открийте най-добрата защита за Вашия Coolpad смартфон с нашата селекция от различни видове калъфи. Калъфите, които предлагаме са изработени от качествени материали, така че да предпазят смартфона Ви от наранявания по гърба му и неговите ценни компоненти. Изберете от най-различни дизайни, които са подбрани да подхождат на вкуса и стила Ви. Имаме в наличност калъфи от силикон, които са изключително гъвкави и издръжливи. Също така предлагаме опцията Вие да проектирате свой дизайн като качите снимка по Ваш вкус.

Предимствата от използването на калъф за Coolpad смартфони

Основните предимства от инвестирането в един калъф са естетическият му вид и ефективна защита при всякакви видове механични наранявания. Като например силиконовите калъфи са най-издръжливи и най-ефективни при предпазването на смартфона. Те са топлоустойчиви и са произведени, така че да са против подхлъзване между пръстите. В допълнение, най-атрактивните дизайни на калъфи дават широк спектър от предимства за всеки потребител. Ако сте наясно с модния си външен вид, къдете и да отидете, в този случай може да се въсползвате от първокласния дизайн на калъфа за смартфон. Със сигурност ще получите повече от очакваното с най-модерните дизайни на нашия сайт. Важно е да се отбележи, че калъфът е не така ефективен при възможни наранявания на дисплея и затова преопоръчваме да се закупи в комплект с калъфа екранен протектор.

Описание на марката Coolpad

Coolpad Americas е топ компания за потребителска електроника, която изгради стратегически партньорства с ключови безжични превозвачи и търговци на дребно. Работейки на американския пазар от 2012г., Coolpad се зае със смелата мисия да стане доставчик номер едно в семейната технология. Coolpad доставя потребителска електроника от световна класа, която е вдъхновена от иновациите, целите и семейството. Те вярват, че имат възможността да помогнат в изграждането на по-добри семейни технологии, които да предлагат по-безопасни и интелигентни начини за свързване на семейството с цел да останат заедно.