+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за CUBOT

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Като марка, която тепърва стъпва на българския пазар, Cubot предизвиква много разнопосочни мнения за продуктите, които предлага. Смартфоните от тази марка обаче показват едни доста добри качества като параметри и характеристики. Доближават се доста до топ производителите в бранша, само че предлагат същото качество на много по-ниски цени.

Кубот вървят с бързи крачки към челните места и не спират да произвеждат все по-добри и по-добри модели на двойно по-ниски цени, с което със сигурност привличат вниманието на потребителите.

Нужно ли е да използваме кейсове и калъфи за телефон?

В днешно време със сигурност това е един от най-важните аксесоари, с които всеки притежател на смартфон трябва да се сдобие. Само по този начин може да бъдете сигурни, че каквото и да сполети вашето устройство, то ще остане здраво и непокътнато. Силиконовите гръбчета за Cubot прилепват точно по гърбовете на смартфоните и не ги правят по-големи и груби, отколкото са.

Флип калъфите не само прилепват идеално към смартфона ви, но и имат защитни функции. Предпазват не само гърба на телефона от счупване, но и дисплея, което е много важно, защото чувството дисплеят ви да стане на сол хич не е приятно. Именно заради това, ако желаете една наистина стабилна защита не само от драскотини, то тогава е добре да изберете калъф или кейс за вашия Cubot.

Какви защитни аксесоари и кейсове се предлагат за марката Cubot

В онлайн магазина на etuo бихте могли да намерите всякакви видове калъфи, гръбчета и кейсове за марката Cubot, с различни цветове и мотиви, изработени от различни материали, които ще имат не само защитни функции, но и ще разкрасят вашия телефон. Освен една добра протекция, те ще осигурят на телефона ви страхотен и различен външен вид.

Какво се предлага в etuo

В etuo.bg имаме богато разнообразие от калъфи, кейсове и гръбчета за Cubot. Предлагаме както универсални модели, така и такива, които сами да проектирате. Това става като ни изпратите ваша снимка или текст, който да се отпечата върху избрания от вас модел.

В магазина са събрани само качествени модели калъфи, кейсове и всякакви други аксесоари за смартфони на достъпни цени, които са съобразени с качеството на материалите и начина на изработка. Целта е да бъдат задоволени всички ваши желания и изисквания.