+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Cubot C30

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Защитата на мобилното устройство е едно от най-важните неща, които осигуряват дълъг и безпроблемен живот на вашия смартфон. Знаем, че всеки би искал да се сдобие със страхотен нов модел телефон, точно какъвто е Cubot C30, но закупуването на скъп смартфон изисква да се положат грижи за последващото съхранение на устройството. Какво се случва, ако подходим безотговорно и не обърнем внимание на това колко важно е всъщност да обезопасим нашия нов Cubot C30?

Как да защитите вашия Cubot C30

Представете си следната ситуация: “Тъкмо сте закупили вашия нов и модерен смартфон, който разполага с хиляди функции и уникални спецификации. Горите от нетърпение да покажете новата си придобивка на най-добрия си приятел и изваждате своя Cubot C30 нетърпеливо от кутията. В този момент приятелят ви не забелязва какво се опитвате да направите и съвсем неволно бута новия ви смартфон на земята. Телефонът пада, вие сте в шок и не ви остава нищо друго освен да съберете парчетата, останали от устройството, и да дадете много пари, за да го ремонтирате…”

Бихме казали, че тази вероятна ситуация би била ужасна, но всичко това нямаше да има такива последици, ако се бяхте погрижили да защитите своя Cubot C30 навреме. Но как ефективно да защитите мобилното си устройство? Ами много лесно! Най-важните стъпки, които трябва да предприемете, са:

 • - да се сдобиете с надежден и удароустойчив протектор за предното стъкло (дисплея) на вашия Cubot C30. Той може да бъде под различни форми, като най-често срещаните са: лепящо се фолио или цяло предпазно стъкло;
 • - да изберете подходящ калъф за вашето мобилно устройство. Помислете какви дизайни биха ви допаднали и не губете време. Подсигурете своя Cubot C30 с гумен, пластмасов или кожен кейс. Няма значение какво ще изберете стига да се спрете на надеждни и качествени стоки.

Какви кейсове за Кубот Ц30 предлагаме от etuo

Онлайн магазинът на etuo е изключително лесен за използване и това ви дава възможност да разгледате за секунди какви калъфи и аксесоари за Cubot C30 предлагаме. Стоките в раздела са абсолютно разнообразни, различни и уникални.

Ето и какви видове калъфи за Cubot C30 ще откриете в онлайн магазина ни:

 • - силиконови гръбчета;
 • - пластмасови гръбчета;
 • - кейсове тип “тефтер”;
 • - калъфи тип “книга”;
 • - модерни “бохо” дизайни;
 • - цветни и забавни щампи;
 • - строги, кожени калъфи;
 • - универсални модели;
 • - “флип” кейсове;
 • - с детайли и гравюри и други.

Само в etuo.bg ще намерите стоки с високо качество и то на ниски цени. Нашите клиенти са важни за нас! Точно затова правим всичко с внимание към потребителя и се стараем да подобряваме услугите си ежедневно. В etuo приемаме и по-обемни поръчки, предназначени за създаване на рекламни и фирмени калъфи, за малки и големи бизнеси. Вземете своя любим кейс за Cubot C30 или зарадвайте приятел, като му подарите персонализирано направен калъф, специално за него!

Защо да изберете калъф тип “книга”

Калъфите тип “книга” са много търсен вариант и се нареждат плътно зад силиконовите гръбчета по статистика. Това изобщо не е случайно, защото тези предпазители са изключително удобни и лесни за поставяне. Те приличат на книга, откъдето идва и названието им, и имат две крила, които се разтварят хоризонтално и обгръщат цялото тяло на вашия Cubot C30. Този тип кейс е много подходящ за по-непохватни и вечно бързащи възрастни, тъй като често им се случва да изпускат телефона си в бързината. Ако имате дете, чийто нов телефон е на ръба да бъде изпуснат всеки път, когато детето отива към училище, то това е перфектният вариант за калъф на мобилното му устройство. “Книгите” осигуряват отлична защита на смартфона и омекотяват всякакви удари, падания и т.н.

Освен че предпазват прекрасно, този тип кейсове могат да бъдат използвани и като стойка за вашия Cubot C30, когато искате да релаксирате и да се насладите на някой филм или интересно видео. Настанете се удобно и си вземете нещо за хапване, защото няма да е нужно да държите мобилното си устройство в ръце! Друг плюс на калъфите тип “книга” е, че във вътрешната страна на едно от крилата им, има обособени разделения, които са перфектно място за визитни картички, дебитни и кредитни карти, календарчета и дори книжни банкноти. Защо ви е да носите и портфейла си, когато можете да съберете всичко на едно единствено място?

Защо да ни се доверите

Сигурно ви е писнало от некоректно обслужване и некачествени стоки… В онлайн магазина на etuo това е невъзможно, тъй като нашата мисия е да направим клиентите си щастливи! Ние ви осигуряваме безпроблемна и бърза доставка на територията на цялата страна. Освен това получавате безплатна доставка при всяка поръчка над 50 лева. Не сте доволни от поръчката си? Няма проблем! Имате право на 30 дневен срок за замяна и връщане на артикули, закупени от нас! Ние държим на обратната връзка и се стараем да подобряваме услугите си абсолютно всеки ден! Екипът на etuo.bg разботи неуморно, за да ви предложим най-доброто от света на мобилните аксесоари! Доверете се на качеството и изберете нас!