+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Cubot Note 20

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Cubot Note 20 е страхотен смартфон с добри характеристики. Устройството разполага с достатъчно памет, за да съхрани любими спомени с близките ви хора, а камерите осигуряват лесно и професионално заснемане на желаните от вас кадри.

Дисплеят на Cubot Note 20 е впечатляващ и помага на потребителите да се насладят на филмите, сериалите, видеоклиповете или игрите, които следят на телефона си.

Как да защитите вашия Cubot Note 20

Ние от etuo ви препоръчваме да се погрижите за защитата на вашия нов смартфон, тъй като можете да го повредите или счупите неволно точно в най-неподходящия момент. За да не ви се налага да изпадате в кризисни ситуации, е хубаво да направите всичко по силите си и да обезопасите максимално своя Cubot Note 20, който ежедневно е подложен на рискови ситуации. Как обаче да защитите мобилното си устройство и да се разминете с хилядите главоболия и разходи за ремонт, които ще получите, ако го повредите?

Както вече споменахме, Cubot Note 20 е крехко и чупливо устройство, като почти всеки модерен телефон на пазара. Това означава, че трябва да подсигурите “шлем и броня” за телефона си и да се убедите, че той наистина е предпазен от всички страни и няма да има нужда да треперите всеки път, когато случайно го изпуснете. Най-добрият начин за защита на Cubot Note 20 е да се сдобиете със специални протектори за дисплея и корпуса на вашия нов смартфон:

  • - Протекторите за екрана на мобилното устройство се предлагат във всякакви вариации, но ние от etuo ви съветваме да се спрете на защитно, противоударно стъкло. То ще осигури слой между дисплея на смартфона и удара му с тежък предмет или твърда повърхност. По този начин има риск да се счупи само защитното стъкло, но не и екранът на вашия Cubot Note 20;
  • - Предпазителите за тялото (корпуса) на мобилното устройство се наричат калъфи или кейсове. Те също се предлагат в най-различни разновидности, но главно се разделят на: гръбчета, които се поставят само на задната част на Cubot Note 20, и на двукрили модели, които обгръщат телефона от всичките му страни. Калъфите осигуряват отлична защита и шансът да счупите смартфона си е минимален. Освен това, след като поставите кейс на своето устройство, започва да се създава сцепление между него и гладки повърхности, длани и т.н. и телефонът спира да се хлъзга, което е още една превенция от повреди на вашия Cubot Note 20.

Какви кейсове за Кубот Ноут 20 предлага etuo

Etuo.bg предлага на своите клиенти само оригинални и качествени артикули, с които те да си осигурят удобство при използването на мобилни устройства и таблети. Нашите аксесоари и калъфи са с отлични характеристики и можете да ги намерите на достъпни цени за българския пазар.

Кейсовете за Cubot Note 20, които ще откриете в раздела, съдържат следните категории:

  • - силиконови гърбове – меки, приятни на допир, прилепват плътно за устройството;
  • - пластмасови модели – прозрачни, цветни или със щампа. Прилепват плътно и са стабилни;
  • - калъфи тип “тефтер” – удобни и надеждни;
  • - калъфи тип “книга” – двукрили модели, осигуряват отлична защита. Красиви, стилни и дискретни;
  • - универсални модели;
  • - “флип” кейсове;
  • - с детайли;
  • - кожени калъфи и други.

Ако все още не сте си харесали калъф за вашия нов мобилен телефон, то е време да развихрите въображението си и да създадете свой уникален кейс по поръчка. Персонализираните ни калъфи са изключително популярни сред нашите клиенти и това е напълно разбираемо. Вие творите, а ние сбъдваме артистичните ви идеи!

Защо калъфите тип тефтер са толкова търсени

Кейсовете тип “тефтер” са едни от най-търсените видове протектори. Те се нареждат след силиконовите и пластмасовите гърбове заедно с калъфите тип “книга”. “Тефтерите” са супер сладки и осигуряват отлична и всестранна защита за мобилното устройство. Те са двукрили модели, които се отварят и затварят вертикално.

Външният вид на този тип модели е изискан, стилен и обран. Те не са задължаващи и затова са предпочитани от повечето хора. Предотвратяват надрасквания, захабявания и замърсявания. Цялостния дизайн на калъфа е елегантен и впечатляващ. Приляга удобно в ръката ви и няма да ви създава никакви проблеми.

Защо да поръчате от нас

Etuo.bg държи на отличното обслужване и връзката с клиентите си. Вие сте важни за нас и затова правим всичко с любов и отдаденост. Онлайн магазин etuo предлага бърза доставка и възможност за връщане и замяна на артикули до 30 дни след получаването на поръчката. Ние сме директен вносител на аксесоари за телефони и таблети и работим само с качествени материали. Всички артикули на etuo са покрити от гаранция! Предлагаме ви безплатна доставка за поръчки над 50 лева и сме в очакване вашите желания! Доверете се на сигурното и изберете нас!