CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Кейсове за Cubot Note 20 Pro

Кейсове за Cubot Note 20 Pro


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Cubot Note 20, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

В наличност Свий
В наличност Свий

Cubot Note 20 Pro е среден клас телефон с добри характеристики. Той е готов да ви свърши всякакъв вид работа, стига да се грижите за него подобаващо.

За да защитите своето мобилно устройство трябва да приемете, че е нужна инвестиция в предпазващи аксесоари, която да ви спести по-нататъшни перипетии с повреди, счупвания, надрасквания и трайни замърсявания на вашия Cubot Note 20 Pro.

Как да защитите вашия Cubot Note 20 Pro

Най-сигурните начини да защитите вашия мобилен телефон са, като се сдобиете с подходящи за него протектори. Тази стъпка е абсолютно задължителна според нас, тъй като да разчитате само на факта, че ще сте по-внимателни с телефона си, не е достатъчно надеждно и крие много рискове от това да съсипете своя Cubot Note 20 Pro съвсем неволно и без да искате.

Видовете предпазители за мобилни устройства могат да бъдат специално за дисплея/ екрана на смартфона или за тялото на смартфона. Сигурната и ефикасна защита идва от качеството на стоките, които закупувате. Важно е да се уверите, че пазарувате само от проверени и сертифицирани доставчици, производители и фирми, които са утвърдени на пазара и няма да бъдете излъган или подведен.

Можете да предпазите своя Cubot Note 20 Pro, като закупите подходящ калъф, спрямо вкуса и предпочитанията ви. Онлайн магазинът на etuo ви предоставя опцията да избирате измежду стотици видове, модели и дизайни. Нашите калъфи са абсолютно оригинални и са с много високо качество. Препоръчваме ви да разгледате кейсовете и аксесоарите, които сме изложили в нашия сайт, тъй като сме убедени, че направо ще се влюбите в моделите, предназначени за вашия Cubot Note 20 Pro.

Освен с предпазителя за корпуса на устройството трябва да се снабдите и с протектор за дисплея на смартфона ви. Можете да изберете между противоударно фолио или защитно стъкло. И двата типа протектори се поставят лесно и бързо, направо върху екрана на вашия Cubot Note 20 Pro. Осигуряват му защита от надраскване, пукнатини и захабявания.

Какви кейсове за Кубот Ноут 20 Про

Както вече споменахме, etuo разполага с огромен асортимент от качествени калъфи, протектори и аксесоари за вашия Cubot Note 20 Pro. Знаем, че всеки човек има индивидуални предпочитания и смело можем да твърдим, че в онлайн магазина ни има за всеки по нещо.

Ние предлагаме висок клас стоки и то на достъпни за българския пазар цени.

Калъфите за Cubot Note 20 Pro, които имате възможност да разгледате в сайта, се делят на няколко категории. Те могат да бъдат:

  • - пластмасови калъфи;
  • - силиконови гръбчета;
  • - дървени модели;
  • - кожени калъфи;
  • - алуминиеви и гравирани кейсове;
  • - универсални, за всеки вкус;
  • - тип “тефтер”;
  • - тип “книга”;
  • - “флип” калъфи и други.

Предложения ни са най-различни и много разнообразни. Само с няколко клика на мишката можете да разгледате нашите цветни, модерни, щури и забавни модели, които ще внесат радост в душата ви и няма да ви оставят безразлични.

Ако си падате по по-семплите дизайни, то със сигурност ще оцените високо нашите прозрачни, едноцветни, елегантни и ненатрапчиви варианти с леки детайли и изключително добра изработка.

Защо да изберете калъф тип “книга”

Калъфите тип “книга” са много търсени и харесвани от всички наши клиенти. Точно поради тази причина, екипът ни е събрал широка гама от този вид кейсове. Те наподобяват моделите тип “тефтер”, но се отварят и затварят хоризонтално. “Книгите” са супер удобни за употреба, като всеки затварящ се кейс. Всички бутони, отвори и конектори на калъфите в този раздел са съобразени с вашия Cubot Note 20 Pro.

Освен че изглеждат страхотно, тези кейсове са и много практични и многофункционални, тъй като разполагат със специални джобчета (отвори) от вътрешната страна на калъфа, където можете да приберете дебитна/кредитна карта, визитки, банкноти, важни бележки и много други неща. Това означава, че имате възможност да оставите портфейла си у дома, тъй като ще имате протектори и портмоне в едно!

Освен всичко останало тези видове кейсове могат да играят ролята на поставка за вашия мобилен телефон и по този начин да се насладите на любимото си шоу, филм или сериал!

Защо да закупите от etuo.bg

Екипът на etuo.bg е изграден от съвестни и трудолюбиви хора, които се работят всеки ден, за да подобрят услугите си и да задоволяват нуждите на своите клиенти. Ние държим на професионалното и коректното обслужване и се стараем винаги да искаме обратна връзка от потребителите ни! Предлагаме ви качество на ниски цени и задължително изпипване всичко до най-малкия детайл! Изберете нашите услуги, защото ние искаме да се погрижим за вашето добро настроение! Предлагаме ви още бърза доставка и безпроблемно поръчване на харесаните от вас артикули! Изберете да ни се доверите, защото ние избрахме да работим за вас!