+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за CUBOT P40

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Нуждае ли се моя CUBOT P40 от калъф?

В днешно време притежателите на смартфони са на 100% за закупуването на калъф или пълната противоположност. Тук ние ще ви дадем няколко основни причини защо е добра идея да оборудвате своето устройство с кейс. Всеки един калъф ще предостави допълнителен слой защита на гърба на телефона. Този слой ще предпази гърба на устройството от драскотини и механични наранявания, които могат лесно да се случат в ежедневието ви. Без калъф вашият смартфон е уязвим и може да бъде наранен до такава степен, че да се нуждае от ремонт.

Кой вид кейс е най-подходящ спрямо бюджета ми?

Бюджетът е последното нещо, което трябва да ви води когато изберете калъф за телефон, но понякога той е от изключително важно значение. Всеки калъф има своите предимства и недостатъци. Когато говорим за най-бюджетното решение спрямо закупуването на кейс, тези изработени от пластмаса и силикон са най-евтини. Те са най-лесни за изработка и произвеждане. Тяхната ниска цена може да има отношение относно издръжливостта им. Какво имаме предвид това? Силиконовите и пластмасовите кейсове могат по-лесно да бъдат замърсени и похабени с времето им на употреба. Тези недостатъци обаче могат лесно да се разрешат стига да поддържате вида на калъфите.

Какви са предимствата на пластмасовите калъфи?

Пластмасовите кейсове за телефони са най-често срещаните на пазара. Това е така, защото са изключително лесно да бъдат масово произведени. Те са изработени от поликарбонат, който е траен, здрав материал, използван в много различни ситуации. Също така е лесен за производство, лесен за работа и формоване с помощта на процеси на термоформоване, които спестяват време / енергия, без да се налага да се притеснявате много за производството. Поради тези характеристики, пластмасовите калъфи имат предимства като по-достъпни цени, леки, лесни за проектиране на дизайн, здрав захват и добра защита. Трябва и да отбележим един от техните недостатъци. Пластмасовите кейсове за телефони не са най-екологичното решение, защото след отърваването им, поликарбонатът е изключително труден за разграждане. В случай, че искате смените своя пластмасов калъф, най-добре е да го рециклирате.

Какъв кейс мога да проектирам сам?

Ние от etuo.bg подкрепяме вашата креативност и въображение, затова предоставяме на клиентите си възможността да проектират свой собствен калъф за смартфона си. Нашата цел е вие да имате възможно най-много свобода като създавате кейса на мечтите си. Двата основни видове калъфи, които ще можете да създадете са силиконов и калъф тип книга. Това обаче не са всичките опции! Можете също така да проектирате хибридни/бронирани, метални и пластмасови калъфи. Тези опции могат обаче да бъдат лимитирани зависейки от модела на вашето устройство. Проверете със сигурност какъв вид калъф можете да създадете като отидете на прозореца ‚Персонализирани калъфи по поръчка‘ и изберете модела на устройството. Нещо важно, което искаме да отбележим е, че при приключването на процеса на проектиране на дизайн, проверете дали сте 100% удовлетворени с дизайна и че изображенията използвани са от високо качество.

CUBOT P40 – спецификации на смартфона

CUBOT P40 идва оборудван с 128GB ROM, така че вашите игри, филми, музика и снимки никога няма да бъдат ограничени. Задвижван от 4GB RAM, CUBOT P40 е нов бюджетен цар на пазара на смартфони! CUBOT P40 предлага мощен масив от четири камери с 12-мегапикселова основна камера на Sony IMX486, която е подпомогната с тройна допълнителна леща за кристално чиста и жива снимка. В комбинация с интелигентно разпознаване на сцени и модерни технологии за фотография, това превръща всеки момент в артистични снимки с дълбочина и смелост. С вградената LTPS технология, 6.2-инчовият Waterdrop екран поддържа целия екран с отчетлива яснота и живи цветове, целящ да осигури фантастично визуално преживяване. С помощта на енергоспестяващ процесор и управление на захранването Al, голямата батерия от 4200mAh може лесно да захранва устройството през целия ден или повече.