CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Doogee

Филтри Свий
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Разнообразна селекция от калъфи за Doogee смартфони

Прегледайте нашия онлайн магазин и открийте най-ефективната защита за Вашия Doogee смартфон с огромната селекция от аксесоари, които предлагаме. Ние сме се запазили с най-разнообразни калъфи, които идеално да прилягат по модела на Вашия смартфон и да предотвратяват наранявания по неговия гръб и ценни вътрешни компоненти. Предлагаме Ви калъфи произведени от качествен силикон, който обещава гъвкавост и издръжливост на максимално ниво. Също така предлагаме услугата да проектирате Ваш собствен дизайн като качите избрана снимка, която най-подхожда на стила и вкуса Ви.

Предимствата от инсталирането на калъф за Doogee смартфони

Калъфите за смартфони осигуряват необходимата защита, която помага за запазването на външния им вид, като същевременно свежда до минимум износването им. Има най-различни материали, от които калъфите са производени и всеки един има своите предимств а и недостатъци. В случая на силиконовите калъфи, които ние предлагаме за Doogee смартфони, те са направени от мека материя, която не може да се счупи и идеална текстура, която е по-малко хлъзгава, следователно няма вероятност да се подхлъзне или падне от джоба или ръката Ви. В допълнение те са на достъпни цени и изключително издръжливи. Обаче не са от най-ефективните при падания и наранявания по дисплея, затова е препоръчително да закупите и екранен протектор, така че да предоставите най-добрата защита за Вашия Doogee смартфон.

Doogee-описание на марката

Първоначално Doogee е местна испанска марка, създадена през 2013 г. През същата година тя е закупена от изпълнителния директор на KVD International Group. След това започва глобална експанзия, в която компанията продава своите устройства в 160 страни.От създававнето си, марката ято са лансиранипуска широка гама смартфони, с разширени функции за цената, на кощто стартират. Doogee успява да се превърне в призната марка в целевата си аудитория, като развива креативни дизайни в своите продукти, рекламира своите услуги в социалните мрежи и непрекъснато обновява софтуера, който прави екипите им.