Калъфи за Google Pixel

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Широка гама от калъфи за Google смартфони

Преглеждайки нашия сайт ще намерите огромно разнообразие аксесоари за смартфони, най-вече най-различни видове калъфи, всеки един от който е произведен от високачествени материали, така че ефективно да защитава смартфона Ви и да съответства на стила Ви. Ние Ви предлагаме широка гама от хибридни/бронирани, силиконови и тип тефтер калъфи. Всеки един от тях е изключително издръжлив и успешно ще поеме удара при падане. Не само че имаме уникални вече изработени дизайни, но и предлагаме опцията Вие да бъдете дизайнер на Вашия калъф като изберете и качите Ваш любим образ.

Ползите от закупката на калъф за Google смартфони

Докато някои хора търсят калъф за смартфона си, за да го предпазят от увреждане, други го правят, за да подобрят външния му вид или стил. Голямото разнообразие от материали с различни нива на защита, външен вид и персонализиране позволява на потребителите да изберат най-добрия калъф за своя смартфон, който да се грижи за техните индивидуални нужди. Една от най-важните ползи на калъфа е факта, че колкото и да сте внимателни, със сигурност ще се случи поне веднъж или два пъти, когато ще го изпуснете и в случай, че имате инсталиран калъф, той ще поеме колкото може удара, за да предпази не само външния, но и вътрешния вид на смартфона. По този начин и стойността на смартфона ще се запази възможно най-дълго. Но калъфът не е така ефективен при взможни повреди на дисплея и затова е най-добре да инвестирате в качествен екранен протектор.

Описание на марката Google

Google Inc., американска компания за търсачки, основана през 1988 г. от Сергей Брин и Лари Пейдж, която е дъщерно дружество на холдинговата компания Alphabet Inc. Повече от 70 процента от заявките за онлайн търсене в световен мащаб се обработват от Google, което я поставя в основата на изживяването на повечето потребители. Седалището й е в Калифорния.

Калъфите за телефон и таблет са необходимост и по-скоро задължителен аксесоар, който трябва да притежавате. При избора си на подходящи кейсове за вашето устройство Google трябва да знаете какви видове се предлагат на пазара, за да се сдобиете с най-подходящия според вашите нужди. Те защитават техниката ви от драскотини и счупване.

Видове калъфи за Google устройства

В Etuo можете да намерите различни калъфи и кейсове за Google устройства. Има универсални модели гръбчета, както и такива, които да създадете по ваше желания. Материалите, които се използват за направата на кейсове, са качествена кожа, силикон, дърво, пластмаса и други. Ще се спрем на двата най-разпространени вида, които се предлагат в онлайн магазин Etuo.bg.

Кожени калъфи и кейсове за Google

Тези кейсове могат да бъдат различни по стил и степен на предпазване. Моделът тип тефтер, който е изцяло от кожа, обхваща плътно смартфона като има отвор за камера, зарядно и слушалки. При този вид флип калъфи за Google не е задължително да използвате допълнителен протектор за дисплея, защото той е предпазен от горната част на този аксесоар. Кожата е лесна за поддръжка и винаги изглежда стилно. Имате възможност да избирате от шарените или едноцветни предложения, или да създадете свой персонализиран модел. Можете да се спрете на красивия дизайн с пеперуди, фламинго, вълци, както и на някой от по-мъжките модели с надписи, стилизирани фигури и други.

Едноцветните кейсове са много подходящи за създаване на собствен дизайн, защото на тях могат да се отпечатват различни снимки или картинки. Те могат да ви служат дълго време без да се нарушава целостта на принта, защото качеството, с което той се прави, е много високо. Има и гърбове направени от кожа, но те са по-малко разпространени от тези тип тефтер. При тях трябва да използвате и протектор за дисплей, за да бъде смартфонът ви максимално защитен. Кожата се почиства лесно с мокри кърпички и дори да сте избрали светъл цвят, той може да изглежда добре дълго време.

Силиконови калъфи и кейсове за Google

Те са много предпочитани особено от младите хора, защото цените им са достъпни. Кейсовете за Гугъл устройства от силикон са с много интересни дизайни, като особено модерни напоследък са прозрачните с цветен кант. При тях също има възможност за персонализиране, остава само да изберете каква да бъде снимката или акцентът. Качеството на силикона е на много високо ниво и не променя цвета си с течение на времето.