+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за смартфони Google

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребро - компас

Калъф за телефон Graver Case - сребро - компас

37,30 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала

Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала

37,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребърен

Калъф за телефон Graver Case - сребърен

34,30 лв.
/ В наличност

 

 
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Leather Case - тъмно шоколадов

Калъф за телефон Leather Case - тъмно шоколадов

35,90 лв.
/ В наличност

Широка гама от калъфи за Google смартфони

Преглеждайки нашия сайт ще намерите огромно разнообразие аксесоари за смартфони, най-вече най-различни видове калъфи, всеки един от който е произведен от високачествени материали, така че ефективно да защитава смартфона Ви и да съответства на стила Ви. Ние Ви предлагаме широка гама от хибридни/бронирани, силиконови и тип тефтер калъфи. Всеки един от тях е изключително издръжлив и успешно ще поеме удара при падане. Не само че имаме уникални вече изработени дизайни, но и предлагаме опцията Вие да бъдете дизайнер на Вашия калъф като изберете и качите Ваш любим образ.

Ползите от закупката на калъф за Google смартфони

Докато някои хора търсят калъф за смартфона си, за да го предпазят от увреждане, други го правят, за да подобрят външния му вид или стил. Голямото разнообразие от материали с различни нива на защита, външен вид и персонализиране позволява на потребителите да изберат най-добрия калъф за своя смартфон, който да се грижи за техните индивидуални нужди. Една от най-важните ползи на калъфа е факта, че колкото и да сте внимателни, със сигурност ще се случи поне веднъж или два пъти, когато ще го изпуснете и в случай, че имате инсталиран калъф, той ще поеме колкото може удара, за да предпази не само външния, но и вътрешния вид на смартфона. По този начин и стойността на смартфона ще се запази възможно най-дълго. Но калъфът не е така ефективен при взможни повреди на дисплея и затова е най-добре да инвестирате в качествен екранен протектор.

Описание на марката Google

Google Inc., американска компания за търсачки, основана през 1988 г. от Сергей Брин и Лари Пейдж, която е дъщерно дружество на холдинговата компания Alphabet Inc. Повече от 70 процента от заявките за онлайн търсене в световен мащаб се обработват от Google, което я поставя в основата на изживяването на повечето потребители. Седалището й е в Калифорния.