CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Google Pixel 4a 5G - Кейсове за Телефони

Кейсове за Google Pixel 4a 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Google Pixel 4, Google Pixel 4 XL, Google Pixel 4a, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Какво разнообразие от калъфи ще открия в раздела?

Нашият онлайн магазин предлага огромен избор от аксесоари за телефони и таблети. За Google Pixel 4a 5G разполагаме с разнообразие от кейсове, които обещават да защитят външния му вид. Изберете от най-различни дизайни и материали, така че да намерите калъфа, който желаете. Калъфите ни са изработени от висококачествени материали и ще паснат идеално по модела телефон. Какво чакате? Всеки един момент можете сериозно да нараните своя Google Pixel 4a 5G от невнимание. Не позволявайте това да се случи и закупете един от нашите кейсове още днес.

Защо смартфонът Ви се нуждае от качествен кейс?

Все още не сте сигурни дали устройството Ви се нуждае от допълнителната защита, която един калъф осигурява. Нека Ви уточним основните предимства защо кейсът е толкова важен аксесоар за един телефон. Без него смартфонът Ви остава изключително уязвим на механични наранявания и надрасквания, които могат да се случат в ежедневието Ви. В допълнение в случаите, които телефонът падне на земята, той ще остане непокътнат, защото кейсовете са ефективни в поемането на шока от удара, така че ценните вътрешни компоненти да продължат да функционират. Това, което прави калъфът толкова ценен се състои в неговата способност да предпази устройството и да запази неговата оригинална стойност за дълго време.

Google Pixel 4a 5G – спецификации на модела

Със Google Pixel 4a 5G можете да останете заредени през целия ден и включете Extreme Battery Saver, за да получите до 48 часа батерия, когато имате най-голяма нужда от нея. Адаптивната батерия научава любимите Ви приложения и намалява захранването до тези, които рядко използвате, така че телефонът Ви поддържа по-пълен заряд цял ден. Чипът за защита Titan M и автоматичните актуализации помагат да запазите своята поверителност в безопасност, така че да можете да бъдете спокойни. Получавайте помощ в движение и намирайте отговори, когато имате нужда от тях, с Google Assistant. Правете фотосесии през деня или нощта, запечатвайте моменти със зашеметяваща яснота и правете клипове с вдъхновени от Холивуд ефекти.