CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Google Pixel 5 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Google Pixel 5


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Google Pixel 5a 5G, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя своя Google Pixel 5?

Ние от etuo.bg предлагаме на клиентите си огромно количество от аксесоари за Google Pixel 5. Едни от най-популярните ни продукти са нашите висококачествени калъфи, които ефективно защитават устройството от най-различни механични наранявания. Поради многокачествената си обработка, калъфите ни са изключително издръжливи и обещават да предпазят както външния вид на устройството, така и неговите вътрешни компоненти. Спестете си ненужните притеснения и стреса като закупите калъф още днес и осигурите нужната защита на своя смартфон.

Предимствата от оборудването на смартфона с калъф

Все още не сте сигурни дали си заслужава да направите този подарък за смартфона си? Нека Ви изброим няколко основни предимства на това да оборудвате устройството си с калъф. С един от нашите калъфи Ви е обещано по-дълъг живот на смартфона, така че Вие да се радвате на атрактивния му вид за по-дълго време и да няма нужда да го носите на ремонт. Също така калъфът ефективно поема шоковете от удари в случай на падания, така че ценните вътрешни частици да останат непокътнати. По този начин не само че смартфона ще продължи да функционира както обикновено, но и ще запази своята оригинална стойност. Така в бъдеще ще можете да препродадете смартфона на по-висока цена или пък да го замените за по-добър модел.

Google Pixel 5 – характеристики на модела

Google Pixel 5 е първият смартфон с операционна система Android 11. Ще можете да се радвате на най-различни специфики, които идват с тази нова операционна система. Гледайте видеоклипове и играйте на игри с часове без прекъсване с мощната батерия от 4000 mAh. Преминавайте от приложение на приложение безпроблемно с плавната игра на Snapdragon 765G. Съхранявайте каквото пожелаете и в количеството, което искате с огромнот външно съхранение от 128GB. Имайте силна връзка където и да сте на планетата, защото Google Pixel 5 е оборудван с 5G настройка.