CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Гравирани кейсове

Филтри Свий
марка на устройството 8
×
Модел на устройството 143
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Какво представляват гравираните кейсове

Гравирани калъфи за телефон – нови колекции кейсове с 3D гравюри, текст и картинки. Този вид гръб за смартфон е нещо повече от надежден протектор, предпазващ от замърсяване, издраскване, захабяване, измокряне, счупване и други механични повреди. Той е важен GSM аксесоар, който може да разкраси мобилното устройство и да му придаде атрактивен и индивидуален външен вид. В нашия онлайн магазин etuo.bg можеш да откриеш голямо разнообразие от кейсове за смартфони на достъпни цени с 3D гравюри, графики, рисунки, изображения, надписи и модерни щампи. Пъстрият ни асортимент се обогатява регулярно с нови колекции и марки от гравирани артикули за умни телефони и устройства, с които целим да ти предложим многообразието, от което се нуждаеш. Изберете от най-различни видове:

  • - златни;
  • - сребърни;
  • - дървени - дъб, череша, бук или елша.

Какви са техните предимства

Посещавайки нашия сайт, навярно вече се наслаждаваш на изобилието от кейсове с различни форми, цветове, функционалности и използвани материали. Но това далеч не е всичко. Всички наши гравирани калъфи идват с ценни предимства, които не са за изпускане. Най-ценното качество на всеки един калъф е неговата ефективна защита на телефона при най-различни механични удари. Не само това, но и гравираните калъфи са изключително стилни и могат лесно да се съчетаят с други аксесоари за телефони. Ще намерите както и по-семпли, минималистични дизайни, така и по-украсени калъфи, с които можете да се откроите.

Защо да се доверите на etuo

Ние от etuo.bg се гордеем с качествените аксесоари, които предлагаме на своите клиенти. Предлагаме разнообразен асортимент от аксесоари, джаджи и протектори за телефони. И дори да стане така, че да не успеете да намерите това, което подхожда на вкуса ви, нашият екип обновява селекцията често, така че винаги да сме напред с тенденциите.