Калъфи за HTC

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Какво разнообразие от кейсове за HTC смартфони предлагаме от etuo

Разгледайте нашата широка гама от аксесоари за телефони и намерете аксесоар, който най-ефективно ще запази неговия вид и стойност. Всеки един от кейсовете, които ще намерите на нашия сайт са изработени по такъв начин, че перфектно да прилягат по гърба на телефона и да поемат механични удари. Произведени от висококачествени материали, гръбчета ни идват в най-различни видове и дизайни с цел да подхождат идеално по вкуса и нуждите Ви. Предлагаме Ви:

Също така имате възможността Вие самите да проектирате персонализиран кейс по поръчка с качен от Вас образ.

Как да осигурите добра защита на вашия телефон

В днешно време телефоните са тънки и толкова леки, че много лесно могат да ни се изплъзнат от ръцете. Калъфът добавя допълнителен обем, така че смартфонът Ви да не се счупи или пък прегъне. В случаите когато не сте закупили застраховка за телефона си е изключително важно да има нещо, на което да разчитате, ако случайно го изпуснете и нараните. Калъфът ще защити ценните компоненти на устройството и ще го предпази от неизбежни надрасквания. Като закупите силиконов кейс ще спре да съществува варианта смартфонът Ви да се изплъзне между пръстите, защото гумата образува фрикция и дава добър захват. Но е важно да отбележим, че калъфът не е така ефективен в защитаването на дисплея и затова е препоръчително да инвестирате и в качествен екранен протектор.

Защо да закупите онлайн от etuo.bg

Нашият екип винаги се старае да ви предоставя възможно най-качествените аксесоари за Вашия телефон. В своите дизайни комбинираме стил и практичност, така че калъфът да стане неизменна част от ежедневието Ви. Изберете от най-различни видове калъфи, които са съвместими с разнообразие от модели, включително: HTC desire, HTC 310, HTC 620, HTC one и HTC m9. Харесайте си дизайн с мраморна щампа, с брокат, с гравюра или пък с омбре. Каквото и да закупите, всичките ни кейсове са на достъпни цени и обещават да удължат живота на мобилното Ви устройство.