+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
СПИСЪК
С ЖЕЛАНИЯ
 
Кошница
ВЪЗМОЖНО Е

Калъфи за смартфони HTC

ФИЛТРИ
шоу
ПОКАЖИ НА САЙТА
шоу
В наличност
покажи
продажба
 
HTC Desire 310 - калъф за телефон FLEXmat Case - розов

HTC Desire 310 - калъф за телефон FLEXmat Case - розов

14,90 лв.
/ В наличност
продажба
 
HTC U11 Life - калъф за телефон FLEXmat Case - черно

HTC U11 Life - калъф за телефон FLEXmat Case - черно

14,90 лв.
/ В наличност
продажба
 
HTC One (A9) - калъф за телефон Forcell Slim Flexi - черно

HTC One (A9) - калъф за телефон Forcell Slim Flexi - черно

14,90 лв.
/ В наличност

 

 

Огромно разнообразие от калъфи за HTC смартфони

Възползвайте се от нашата широка гама от аксесоари за HTC смартфони и намерете най-ефективната защита, така че да запазите неговия вид и стойност. Всеки един от калъфите са направени перфектно да прилягат по гърба на смартфона и да поема механични удари. Произведени от висококачествени материали, калъфите ни идват в най-различни видове и дизайни с цел да подхождат идеално по вкуса и нуждите Ви. Предлагаме Ви силиконови калъфи и калъфи тип тефтер с клапа, за да предпазват и дисплея. Също така имате възможността Вие да изберете дизайн, който да Ви допада с качен от Вас образ.

Ползите от закупуването на калъф за HTC смартфон

В днешно време смартфоните са тънки и толкова лека, че не са много издръжливи. Калъфът добавя допълнителен обем, така че смартфонът Ви да не се счупи или пък прегъне. В случаите когато не сте закупули застраховка за смартфона си е изключително важно да има нещо, на което да разчитате, ако случайно го изпуснете и нараните. Калъфът е идеална придобивка, която ще защити неговите ценни компоненти и ще го предпази от неизбежни надрасквания. Като закупите силиконов калъф със сигурност няма да има шанса да Ви се изплъсне между пръстите, защото гумата образува фрикция и дава добър захват. Но е важно да отбележим, че калъфът не е така ефективен при възможни дисплейни наранявания и затова е препоръчително да инвестирате и в качествен екранен протектор.

HTC – описание на марката

HTC е тайванска компания, специализираща в консуматорка електроника и основана през 1997 г. Тя задава началото си с произвеждане на оригинално проектиране на лаптопи. С този старт те успяват да поставят лаптопа в дланта на потребителите сикато започшат произвеждането на смартфони. Тяхната цел е да носят блясък в ежедневието на клиентите си като правят иновации в интелигентното мобилно устройство и неговият уникален дизайн.