+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HTC Desire 20 Plus

Кейсове за HTC Desire 20 Plus


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът HTC Desire 20 Pro, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Днес е много по-лесно да сме модерни и различни, отколкото подвластни на посредствеността и онези решения, които по никакъв начин не ни открояват от останалите, които не подчертават индивидуалността ни. Аксесоарите - онези малки, но със съществено значение, детайли, рано или късно, ни доказват своето влияние. Можем да ги внедрим в ежедневието си по много начини, като например да използваме оригинални гърбове за смартфони с актуален дизайн и динамични цветове, които прилягат много добре на нашето ежедневие.

В настоящата категория ще видите защитни калъфи за телефони от ново поколение, всеки един от които има своя собствена история. Станете част от нея и заложете на продуктите, които ние, от онлайн магазин etuo.bg, имаме да Ви предложим в настоящия раздел. И то на какви цени! Разгледайте селекцията от предложения в раздела и изберете предпазни аксесоари за мобилни апарати, които са на първо място модерни, на второ - качествени, на трето, но не и на последно, финансово изгодни.

Как да осигурите добра защита на своя HTC Desire 20 Plus

Въпросът не е в това да си купим скъп телефон. Доста по-важно е да успеем да го запазим в читав вид, да запазим за максимално дълго време неговата естетика, техническите му възможности и това да ни служи безпроблемно поне 1-2 години - в някои случаи дори и повече време Необходимостта от предпазни аксесоари води и до развитието на търговията с кейсове, които имат основополагащо значение за начина, по който телефонът ще се държи в рамките на експлоатационния си срок, как ние самите ще се чувстваме в ролята си на негови собственици.

В раздела предлагаме кейсове за HTC Desire 20 Plus, с които ще можете да осигурите добра защита на своя любим смартфон. Всяко едно наше предложение е специално, защото вярваме, че именно специалните решения са за Вас - нашите бъдещи и потенциални клиенти, на които държим толкова много! Заповядайте в etuo и се потопете в богатството от оригинални аксесоари, които предлагаме. На първо място изберете кейс за своя HTC Desire 20 Plus, а след това и удароустойчиво стъкло за екран, с което защитата на устройството ще бъде пълна.

Какви кейсове за модела предлага etuo

Онези от Вас, които търсят 3 в 1 решения, могат да заложат на кейсовете тип “тефтер”, които са красиви, надеждни и осигуряват пълна дискретност. От друга страна, силиконовите ни модели за HTC Desire 20 Plus, пък са един практичен аксесоар, който при нас ще откриете и в доста разновидности - стандартни, цветни, прозрачни и др. В категорията ще видите още и гръбчета тип “тефтер”, флип калъфи, които са едно доста уместно решение по много причини. Гумирани, силиконови, удароустойчиви, универсални и нестандартни - всичко на едно в etuo, за да е изборът още по-голям за Вас!

Какви са предимствата на силиконовите калъфи

Мислите си, че практичността не е от значение, когато имате тотално съвършенство в естетически план? Помислете пак! Ако се чудите какъв кейс за HTC Desire 20 Plus да изберете, спрете вниманието си най-напред на силиконовите модели, защото те се използват най-масово, а за това определено си има причини. Ето какви са те:

 • Изключително висока износоустойчивост;
 • Многобройни дизайнерски опции и цветови вариации за HTC Desire 20 Plus;
 • Практичност и функционалност;
 • Достъпност във финансов план;
 • Перфектно поемане на ударното натоварване;
 • Надеждно предпазване от навлизането на мръсотия, вода и други течности към корпуса на телефона;
 • Висока ергономичност и стабилен захват на силиконовите кейсове;
 • Дълговечност.

Естетиката със сигурност е много важен аспект, каквото и да купуваме, каквото и да е предназначението на конкретния продукт. Изборът на кейс за HTC Desire 20 Plus трябва да бъде направен с оглед на преимуществата, които всеки един модел гръб предлага, без да се пренебрегват и неговите минуси. Ако търсите добро съотношение между качество, цена и визия - силиконовите калъфи са перфектното решение лично за Вас, за подарък, когато искате лесно достъпно разнообразие точно в този момент и нито миг по-късно!

Защо да се доверите на etuo.bg

Кейс за HTC Desire 20 Plus или за друг модел телефон - в etuo има стилни аксесоари за ценителите на хубавите неща. За онези от Вас, които си дават ясна сметка, че именно стойностните неща придават приятен “вкус” на ежедневието ни, което по-често ни се струва скучно и сиво, отколкото интересно и пълноценно. Всеки заслужава да си подарява малки радости, които да го карат да се чувства специален - всички ние сме специални!

Погрижете се не само за стилния завършек на смартфона HTC Desire 20 Plus, но и за неговото предпазване от външни повреди и дори нещо повече. Доверете се на etuo, а ние на свой ред ще Ви изненадаме със:

 • Гарантирано голямото разнообразие от кейсове за HTC Desire 20 Plus и други видове аксесоари за телефони;
 • Високото качество на всеки един наш продукт;
 • Професионалния подход, който прилагаме при обслужването на своите клиенти;
 • Бързи доставки и допълнителни изненади.

Време е да промените отношението си към детайлите, да инвестирате в истински смислените неща и да се насладите от сърце на резултатите. С etuo, те ще бъдат мигновени!