+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HTC Desire 20 Pro

Кейсове за HTC Desire 20 Pro


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът HTC Desire 20 Plus, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Как да защитя вида на своя HTC Desire 20 Pro

Въпреки модерния и издръжлив дизайн на смартфоните HTC Desire 20 Pro, трябва да предприемете допълнителни мерки и да запазите неговият екстериор за възможно най-дълго време. Можете да осъществите това като оборудвате смартфона си със стилен и елегантен калъф. С помощта на тази допълнителна защита, смартфонът Ви ще продължава да изглежда привлекателно след постоянната ежедневна употреба. Различните видове калъфи идват със своите индивидуални предимства. Например, силиконовият кейс е гъвкав и поема добре механични удари. Калъфите тип тефтер осигуряват допълнителна защита за екрана на смартфона като предлагат и клапа, която да държи калъфът затворен при случайни падания. Решението, което ще вземете зависи от индивидуалният Ви вкус и стил и какво ниво на защита бихте искали.

Какви са предимствата от закупуването на калъф?

Калъфът е изключително важен аксесоар за Вашия HTC смартфон, защото колкото и да сте сигурни и внимателни, че няма да го изпуснете, този шанс винаги съществува и Вие трябва да бъдете подготвени. Последното нещо, което бихте пожелали е новозакупеният Ви смартфон да изглежда надраскан или напукан. Също така, ако инвестирате в един от калъфите от нашата гама, смартфонът Ви ще запази стойността си и ще можете да го замените на по-висока цена. В допълнение на запазването на външния вид на смартфона, калъфите, които предлагаме, са ефективни срещу наранявания и повреждането на вътрешните компоненти на устройството, които фактически са най-уязвими. За най-сигурна защита най-добре е да съчетаете един от калъфите ни с еднакво качествен екранен протектор, който ще предпази друга ценна част от смартфона – дисплея.

HTC Desire 20 Pro – спецификации на модела

Запознайте се с HTC Desire 20 Pro. Пет обектива за нива са в готовност за моменти от живота и всички видове снимки. Правете ясни и бързи селфита с 25-мегапикселовата предна камера, която разполага с настройка на затвора с меко докосване. Със своя 6,5-инчов дисплей и невъзможно тънка рамка недвижимостта на екрана и удоволствието от гледане се увеличават. Правете каквото искате и за по-дълго време с огромната батерия от 5000 mAh и голям капацитет на паметта. Тя представлява 30% увеличение на капацитета от предшественика му. Ниско съдържание на заряда? Бързото зареждане 3.0 ще зареди телефона за нула време.