CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei

Филтри Свий
Модел на устройството 1124
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Какви видове кейсове предлагаме за HUAWEI

Разгледайте нашия сайт и харесайте най-добрия аксесоар, който перфектно ще съвпадне с вкуса Ви и нуждите Ви за ефективна защита. Висококачествените калъфи, които предлагаме, са произведени по такъв начин, че да поемат всякакъв вид механичен удар по деликатните компоненти на телефона и неговия гръб. Имаме широка гама от гръбчета:

  • - изработени от дърво или кожа с гравиране;
  • - хибридни и бронирани калъфи;
  • - пластмасови и силиконови;
  • - блестящи с течен брокат в омбре стил;
  • - затварящи се флип калъфи и кейсове тип книга.

В допълнение предлагаме опцията Вие да изберете дизайна на своя кейс като качите избран от Вас образ, който да подхожда на стила Ви.

Как да защитите Вашия HUAWEI телефон или таблет

Никога не знаеш кога може да изпуснеш скъпия си телефон. За да преодолеете негативните последици по време на такива случаи, трябва да инвестирате в калъф за смартфони си. За да осигурите максималната защита на устройството си, трябва да сте добре запознати с кой вид калъф предоставя най-добрата защита. Също така кейсовете са в състояние да допринесат значително за визуалната привлекателност на Вашето устройство. Ако искате да направите смартфона си привлекателен, всичко, което трябва да направите е да закупите стилен калъф за смартфон от нашия богат асортимент.

Защо да ни се доверите

Ние от etuo.bg се стараем да спечелим доверието на клиентите си като предлагаме само висококачествени аксесоари за телефони. Нашият онлайн магазин цени качеството и Вашето мнение и нужди, затова всичките ни аксесоари са на достъпни цени. За да удовлетворим всеки притежател на HUAWEI телефон, ще намерите кейсове, които са съвместими с едни от най-популярните HUAWEI модели от p10 до p40 и y6/y7. В допълнение ще откриете и кейсове за модели HUAWEI mediapad.