+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HUAWEI Honor 10

Кейсове за Huawei Honor 10


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Huawei Honor 10 Lite, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Huawei Honor 10 е за хора, които обичат да съхраняват спомените си, преживяванията си, емоциите си. По целия свят серията е предпочитана основно от феновете на марката, приоритетно любюващи се на уникалната камера, фотографските си умения и перфектните крайни резултати. Сякаш сте снимали не със смарт телефон, а с професионална камера. Като прибавим вградения изкуствен интелект, който разпознава сцени и идентифицира обекти, собствениците на Huawei Honor 10 няма за какво друго да помислят, освен за качествени защитни аксесоари.

Каква защита ще откриете в Etuo.bg

Ако хвърлите един бърз поглед на нашия онлайн магазин, ще установите, че предлагаме богато разнообразие от кейсове, флип калъфи, подсилена защита срещу удари, счупване и драскотини в лицето на протектори от стъкло и бронирани калъфи. По вкуса ви може да се окажат кейсовете и калъфите от серията PasteLove, в която сме заложили на пастелните цветове и флоралните мотиви. Дали за себе си, или за приятел, който притежава Huawei Honor 10, подходящи за подарък могат да ви се сторят и GoldAbstract и UltraSlim дизайните. Те са сътворени с основната цел да зарадват малки и големи, жени и мъже от всяка възраст. Ето

Какво ще осигурят Gold Abstract аксесоарите за вашия Huawei Honor 10

  • -елегантност;
  • -допълнителен слой, който абсорбира вода и други капчици и не им позволява да повредят нежната повърхност на смартфоните;
  • -правилни форми и размери, пасващи съвършено добре на конекторите и буксите;
  • -по-висока защита на корпуса и подсилена рамка;
  • -не позволяват на устройството да се оцвети при траен контакт с багрила

Какви предимства имат UltraSlim гърбовете и калъфите

Кейсовете и калъфите от серията са подходящи за тънки телефони, какъвто е и Huawei Honor 10. Изработените от TPU кейсове се характеризират с гъвкавост, влагоустойчивост и олекотяват ударите, ако са от по-високо. Хубавото е, че целогодишно поддържат достъпни цени, а качеството на изработката им се усъвършенства все повече.

От etuo знаем, че клиентите са различни, но изискванията им към калъфите и кейсовете, които купуват са еднакви, универсални и непромеливи. Затова ви съветваме да разгледате предложенията ни за флип калъфи, както и за силиконовите гръбчета и кейсовете от кожа. През годините сме установили, че в повечето случаи попадате в една от двете крайности - или искате да се похвалите с новия си смартфон, или желаете да го предпазвате от механични удари от всички страни. Към който и типда спадате, ние знаем, че ще се спрете на кейс за вашия Huawei Honor 10, който ще ви даде всичко - стил, протекция, надеждност.