+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HUAWEI Honor 50 Lite

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Най-голямото предимство на калъфа е, че предлага пълна защита за вашия смартфон Huawei Honor 50 Lite. Той ще предпази устройството от драскотини, вдлъбнатини, мръсотия и ще поеме удара, ако го изпуснете. Той ще предложи известна защита срещу намокряне, но не може да ви предпази напълно, така че все пак трябва да внимавате. Можете също така да изберете калъф, който отговаря на вашата чанта, тоалет или актуално настроение. Това е начин да се откроите и да направите модно изявление.

Huawei Honor 50 Lite

Honor 50 Lite има редица функции, които ще се харесат на всеки потребител на Android, който търси издръжливост при разговори. Батерията и възможностите за зареждане на Huawei Honor 50 Lite са особено забележителни, както и големият му дисплей, особено за цената, на която се предлага. Вариантът „Lite“ на този по-нов модел със сигурност не се отнася до теглото и тънкостта на телефона.

Приляга удобно в ръката и тези по-големи размери му придават усещане за дълбочина, без да изглежда грамаден. Предлаганите дизайни са в три цвята, от които да избирате: Midnight Black, Space Silver и Deep Sea Blue. Докато повечето модели на телефони са избрали да поставят мястото за камера в най-горния ъгъл, при Huawei Honor 50 Lite се намира отзад и в центъра, което от разстояние му придава вид на по-нетрадиционен и интересен смартфон. Затова е важно и да изберете кейс точно за него, защото едва ли би сработил, както трябва, с друг модел.

Различни видове защита на смартфона

Когато става въпрос за защита на вашия телефон Huawei Honor 50 Lite има няколко опции, от които можете да избирате. Сега пазарът предлага безкрайни възможности на различни цени, така че да има по нещо за всеки. Не може да се каже дали един вид защита е задължителен, лукс или просто моден аксесоар, тъй като това ще зависи от личното възприятие на всеки отделен потребител на смартфон. Все пак има три основни опции за защита на вашия смартфон.

Предпазител за екран

Въпреки че повечето телефони имат стъкло, устойчиво на надраскване, покриващо екрана им, протекторите за екрана все още са доста популярни. Можете да ги използвате, за да предпазите дисплея от замърсяване или от случайни капки вода например.

Калъф

Този аксесоар за телефон е един от най-добрите протектори, които можете да получите, тъй като предлага защита за цялото устройство. Ще предпази мобилното ви устройство Huawei Honor 50 Lite от счупване особено ако го изпуснете. Все пак имайте предвид, че ако падането е било сериозно, може да има вътрешни повреди, докато външната страна на телефона ще изглежда перфектно. В допълнение към защитата от надраскване и счупване, калъфът ще защити обектива на камерата. Най-голямото му предимство е, че предлага цялостна сигурност на вашия смартфон – екран, гръб, ръбове и ъгли. По-добрият външен вид на вашия телефон също ще увеличи стойността му при препродажба, след като решите да се разделите с него.

Кейс/гръбче

Друг вариант, който предлага по-малко защита и често може да се използва като моден аксесоар, е кейсът. Той ще предпази телефона ви от надраскване, но няма да поеме удара ако го изпуснете особено ако е с дисплея надолу. Предлага по-здраво захващане на иначе хлъзгавите покрития за смартфон. Те са много тънки и не правят смартфона ви по-обемист или по-тежък, а разнообразието е доста голямо за материали на изработка, цветове, рисунки и дизайни.

Видове калъфи за Huawei Honor 50 Lite, които се предлагат в онлайн магазин Etuo

Каталогът на etuo.bg постоянно се обновява с най-новите модели, които излизат на пазара, за да поддържат популярността на сайта си и да задоволят всеки вкус на клиента. Според материала на изработка, в онлайн магазина се предлагат:

  • - силикон/каучук – Design case, Soft Flex, FlexMat case – най-популярните дизайни заради разнообразните цветове и картини и са предпочитани от мъже и жени, които искат да съчетаят своето мобилно устройство със стила, който имат;
  • - книги – Wallet book design, Wallet book fantastic – тези варианти са едни от най-сигурните, защото предпазват смартфона отзад и отпред, което е много важно, особено ако го изпуснете.

Защо да се доверите на онлайн магазин etuo

Ако търсите магазин, който се е доказал, че предлага качествени продукти, това е правилното място за вас. Многобройните клиенти са доволни от покупките, които са направили на сайта и затова продължават да поръчват своите аксесоари именно от този онлайн магазин. Разнообразието, което се предлага, е голямо, а качеството – на нужното ниво. Цените са достъпни, доставката бърза и отнема не повече от ден – два. Можете да откриете различни аксесоари не само за мобилни телефони, но и за таблети, смарт устройства и други. Слушалките, калъфите и преносимите безжични колонки са едни от най-продаваните артикули в сайта. Продуктите се обновяват постоянно, като се предлагат най-новите предложения в тези категории.