+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HUAWEI Honor 9A

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Какъв калъф да избера за своя смартфон?

С попадането на нашия онлайн магазин, Вие имате възможността да харесате един от нашите страхотни калъфи на достъпни цени. Независимо от калъфа, който изберете, всеки един от тях е изработен от висококачествени материали, така че да предпазва смартфона Ви за изключително дълго време. Калъфите ни ефективно предпазват смартфона от надрасквания и друг вид механични удари, така че Вие да се радвате на атрактивния дизайн и да запазите оригиналната му стойност. Не чакайте да изпуснете смартфона си и да съжалявате, а изберете подходящ калъф днес и запазете вида на смартфона си за възможно най-дълго време.

Какви са ползите от използването на калъф?

Изпусканията са едни от злощастните неща, които могат да се случат на смартфона Ви и да го наранят. Има най-различни повреди, които са също така възможни като например доказано е, че при сблъсък със земята, ценните вътрешни компоненти на смартфона могат да бъдат повредени. Като оборудвате устройството си с калъф, Вие можете да предотвратите това, защото калъфът успешно ще поеме шока от удара и ще осигури тяхната непокътнатост. Обаче дисплея остава уязвим дори и да имате калъф, затова може би е най-добре да закупите допълнителната защита на екранен протектор. Ако желаете светът да знае на кого принадлежи този смартфон, дизайнът на калъфът може да ви помогне да изразите себе си.

Huawei Honor 9A – спецификации на модела

Марката Ви представя най-новото си бюджетно попълнение за 2020г. и то е Huawei Honor 9A. Батерията на Honor 9A от 5000mAh Ви позволява да разглеждате мрежата и да гледате видеоклипове в продължение на часове, без да се притеснявате, че ще я изчерпате. Когато батерията падне до 5%, просто преминете към режим на енергоспестяване, което позволява до 12 часа употреба. Срещнете изцяло новия дисплей от 20: 9 с ефектно съотношение между екрана и тялото от 88,4%, независимо дали играете игри или четете книга, ще се насладите на потапящо изживяване. Можете да съхранявате до 22 000 снимки или 395 епизода на любимото си шоу направо в джоба си. Имате нужда от повече хранилище? Няма проблем, просто използвайте micro-SD карта със съвместимост до 512GB.