+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HUAWEI Honor View 20

Кейсове за Huawei Honor View 20


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Huawei Honor View 10, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Обикновено, преди да започнете да търсите красиви и здрави аксесоари за своя телефон, най-напред се питате какъв да бъде самият той – модел, марка, параметри. Част от клиентите знаят какво искат и бързо селектират няколко варианта, след което окончателно вземат решението си. Други се лутат известно време, сондират мнение, четат ревюта и едва тогава се престрашават да направят инвестиция. И обикновено се спират на Huawei Honor View 20, който е на атрактивни цени, с уникален дизайн и множество достойнства.

По колеблив начин разсъждавате и когато се нуждаете от защитни кейсове и калъфи. Причината обаче не е, че техните цени са високи, а по-скоро разнообразието им, което е объркващо. Нека etuo е вашият пътеводител и ви даде няколко полезни съвети, с които да ви насочи към правилните флип калъфи, силиконови кейсове и др. за вашия Huawei Honor View 20.

Какво трябва да знаете за TPU-калъфите за Huawei Honor View 20

Абревиатурата TPU произлиза от понятието термопластичен полиуретан и се определя като материал, сходен с пластмасата, но по-гъвкав. Голяма част от кейсовете за Huawei Honor View 20 и останалите смартфони и таблети са изработени именно от TPU/гел, който се характеризира с прозрачност и резистентност към влага, течности, мазнина и др. Кейсовете и калъфите, които ще намерите в онлайн магазина на etuo.bg, са както с матов, така и с бляскав завършек, а палитрата от цветове е наистина впечатляваща. Обърнете внимание, когато пазарувате за съответния модел – аксесоарите си приличат, но не са подходящи за всички смартфони.

Съществува ли разлика между ТПУ и силиконовите кейсове и калъфи за Huawei Honor View 20

Разлика действително има, въпреки че малко хора я правят. Силиконовите гръбчета са първите защитни аксесоари в историята на разглежданата индустрия. Те маркират прехода от конвенционалните GSM-и без интернет и приложения към смарт устройствата за комуникация, бизнес, рисуване и т.н. В рамките на няколко десетилетия тези силиконови гърбове, чорапчета (наречете ги както искате) промениха съществено дизайна си. Макар че предпазваха не по-малко качествено от счупване и драскотини, те бяха лепкави и лесно се застопоряваха на повърхността, върху която са поставени. На по-късен етап, с промяната в параметрите, местоположението на конекторите, дебелината и широчината на екраните и др., се модифицира и производството на силиконовите аксесоари. Днес те са изготвени от течен силикон, поради което ги бъркате с калъфите от гел. Гъвкави, еластични, прахоустойчиви. Кейсовете на Etuo.bg за Huawei Honor View 20, без значение силиконови или TPU, са изработени по качествен начин, като са спазени всички стандарти за издръжливост. Материалите са фини, но много устойчиви и неподатливи на влиянието на околната среда. Ако държите на универсалните, качествени, бляскави, практични и надеждни кейсове и калъфи за Huawei Honor View 20, попаднали сте на точното място!