Калъфи за Huawei Mate 10

Кейсове за Huawei Mate 10


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Huawei Mate 10 Lite, Huawei Mate 10 Porsche Design, Huawei Mate 10 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

Филтри Свий
модел на устройството 1106
×
Производител / серия 3
×
тип калъф 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Ако сте собственик на Huawei Mate 10, може да не сте чували досега, че той използва първия в света процесор с изкуствен интелект. Архитектурата му е базирана на AI (Kirin 970 процесор), което го прави един от най-мощните и бързи телефони от марката. И е не по-малко търсен от останалите смартфони, макар че годината му на създаване е 2017 г.

Това е един от малкото прерогативи на телефона, който често Ви довежда в etuo.bg, за да му осигурите качествени и красиви аксесоари – кейсове, калъфи, протектори и др. В това отношение имаме какво да ви предложим.

Какви калъфи да закупите, за да защитите своя Huawei Mate 10

За Huawei Mate 10 etuo предлага ултра слим кейсове – изчистени и едноцветни или с декорация. С неговите 8,2 mm дебелина е изключително приятно да го прибирате в чантата или вътрешния джоб на връхната си дреха, без да се притеснявате, че ще му нанесете механични повреди. В категорията FLEXmat Case ще се запознаете с изобилието от TPU матирани кейсове, които, освен че предпазват от драскотини и счупване, поемат и олекотяват удара при сблъсъка на телефона с твърдата повърхност.

Друга разлика, която отчетливо ще установите, е тази между защитните свойства на бронираните калъфи за таблети, смарт телефони, четци и др. и стандартните такива. Вторите не могат да се похвалят с двуслойна обвивка, корпус, подсилен с качествени (и задължително тествани) удароустойчиви материали, докато универсалните кейсове и калъфи имат по-малко възможности.

Въпреки това те не са за подценяване. Когато избирате, разгледайте всички категории кейсове за Huawei Mate 10, тъй като в момента са и на изгодни цени. Селектирайте няколко флип варианта, силиконови гръбчета, искрящи или по-бледи цветове. Изберете калъфи и кейсове с акцент върху гърбовете – флорални мотиви, преливащи нюанси, надписи, камъни и всичко, което ви е на сърце. По желание на клиента сме оставили опция за самостоятелен избор на дизайн, тъй като голяма част от хората се насочва към персонализирани аксесоари. Особено ще се отнася до бижуто, наречено Huawei Mate 10.

Защо да изберете etuo

Вероятността да попаднете на нас и да закупите не един, а няколко продукта, е голяма. Нашият онлайн магазин предлага:

  • -кабели за зареждане;
  • -слушалки;
  • -селфи стикове;
  • -аксесоари за спорт;
  • -силиконови/ каучукови калъфи;
  • -протектори и стъкла за всички видове смарт телефони, четци, таблети и др.