CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei Mate 20 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Huawei Mate 20


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Huawei Mate 20 Lite, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 X, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1124
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Създадени, за да впечатляват, вдъхновяват, защитават. Такива са калъфите и кейсовете за Huawei Mate 20 в etuo.bg. В нашия онлайн магазин имате възможност да избирате между различни серии и производители, в зависимост от индивидуалното ви усещане за комфорт, красота и протекция. На привържениците на кожени аксесоари можем да препоръчаме серията Leather case за Huawei Mate 20. Това, което я прави така специална, се изразява в:

  • -лимитирани бройки кейсове в различни цветове – артикули, които обикновено са силиконови, от гел или пластмаса, но тук имат и кожен еквивалент;
  • -калъфи от естествена кожа, които ще ползвате доста дълго време, защото не се късат или захабяват по естествен път;
  • -възможността за създаване на дизайни и орнаментика по ваш избор, като принт технологиите са също толкова качествени, както и върху вече оформените аксесоари.

С какво кожените кейсове и калъфи се отличават от останалите видове

Ако можем да степенуваме различните аксесоари за телефони, то кожените кейсове и калъфи са на първо място по всички показатели. Дишащи, класически, стилни – те предлагат протекция на вашия смартфон срещу драскотини, изпускане, удари и последващо счупване. При това не само на гърбовете на устройствата, но и на всички останали участъци от тях – екран, рамка, слотове, предна и задна камера. Изключително популярни за тези цели са флип кейсовете, които обхващат вашия смартфон от всички страни. Те са универсални аксесоари и когато потребителят мисли в перспектива, избира точно тях. Не на последно място, калъфите за Huawei Mate 20 тип wallet-style обезсмислят закупуването на допълнителни протектори, макар че etuo в никакъв случай не омаловажава допълнителната защита за дисплея.

За кого са подходящи другите видове кейсове и калъфи

Любуващите се на своите придобивки се насочват към аксесоари, защитаващи само гръбчетата на устройствата. За тях е по-важно по-голямата част от телефоните все пак да остане на показ. Не ви виним – особено Huawei Mate 20 е телефон, с който всеки би желал да се похвали. Пазарът изобилства от уникални визии, като защитните функции са не по-малки от тези на калъфите със закопчалка. Ако външният вид на вашия Huawei Mate 20 е нещо, което ви кара да се чувствате добре, поглезете го с някои прозрачен вариант. По свой вкус му добавете графики или персонализирайте със своя снимка. Въведете текст – име, надпис, инициали или послание. Накрая добавете сътвореното в кошницата, извършете поръчка и почакайте няколко дни, докато обработим и финализираме доставката ви. С etuo поръчката на кейс за Huawei Mate 20 е винаги лесна.