CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei Mate 20 X - Кейсове за Телефони

Кейсове за Huawei Mate 20 X


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Huawei Mate 20, Huawei Mate 20 Lite, Huawei Mate 20 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
Модел на устройството 1095
×
Производител / серия 1
×
Модел 1
×
В наличност Свий
В наличност Свий

HUAWEI Mate 20 X е сравнително нов модел смартфон, който излиза на пазара през 2018 година. Спецификациите на мобилното устройство са доста задоволяващи, а външният му вид е впечатляващ. Сигурни сме, че бихте искали да запазите телефона си в първоначалния му вид за дълго време. Точно поради тази причина, е важно да осигурите достатъчна защита на своя HUAWEI Mate 20 X. Това лесно може да се осъществи, като закупите подходящ кейс (калъф) за телефона.

Как да защитите своя HUAWEI Mate 20 X

Забързаното ежедневие, в което живеем, е предпоставка за чести инцидентни падания и изпускания на смартфона, което го подлага на риск от счупване, надраскване или трайна повреда на цялостното устройство. За да предпазите вашия Хуауей Мате 20 Х, можете да се сдобиете със следните видове защитни аксесоари:

  • - калъф за тялото на телефона;
  • - протектор за дисплея.

Калъфът със сигурност ще минимизира риска от получаване на драскотини и пукнатини върху вашия HUAWEI Mate 20 X. Този предпазен аксесоар ще направи смартфона по-удобен за използване и ще омекотява всеки негов сблъсък със земята или с остър предмет.

Протекторите за дисплеи са също толкова важни, когато става въпрос за защита от повреди на мобилното ви устройство. Те могат да бъдат под формата на фолио или предпазно стъкло, което ще защитава най-фината част от вашия HUAWEI Mate 20 X.

Какъв вид кейсове за HUAWEI Mate 20 X ще откриете в нашия онлайн магазин

В онлайн магазина на etuo ще откриете огромно разнообразие от кейсове и аксесоари за своя смартфон или таблет. Ние ви предлагаме оригинални, качествени стоки и то на достъпни цени за българския пазар. В сайта можете да разгледате стотици видове кейсове за десетки модели телефони.

Нашето предимство е, че имаме по нещо за всеки вкус, така че разгледайте предложенията ни още сега! Ето и какви калъфи за HUAWEI Mate 20 X ще откриете в раздела:

  • - силиконови гръбчета;
  • - пластмасови гърбове;
  • - “флип” кейсове;
  • - универсални калъфи;
  • - кейсове с различни размери;
  • - едноцветни или с много цветове;
  • - калъфи с принтове и други.

Защо да изберете да пазарувате от etuo

Etuo.bg е сертифициран производител и коректен онлайн магазин, който предлага стоките си в над 10 държави. Ние се стремим да даваме на клиентите си само най-доброто, на което сме способни и се стараем да им покажем, че са важни за нас.

Доставяме бързо и безпроблемно. Всяка ваша поръчка над 50 лева получава безплатна доставка. Ние работим усилено, за да ви предложим готов и качествен продукт, от който ще останете изключително доволни. Стотици хора ни се доверяват ежедневно, довери ни се и ти!