CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei Mate 30 Lite - Кейсове за Телефони

Кейсове за Huawei Mate 30 Lite


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Huawei Mate 30, Huawei Mate 30 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1124
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Ако има начин, по който да опишем Huawei Mate 30 Lite само с едно изречение, то би звучало така: смартфон със собствен почерк, индивидуалност и очарование. Това е последният телефон от серията Mate 30, поради което има параметри и достойнства, с които неговите Huawei Lite събратя не могат да се похвалят. Има характеристики, които и новите модели след него нямат. Една от тях е, че на модела може да се инсталира Google Play – факт, който кара много клиенти да преосмислят намеренията си. Ако притежавате такъв телефон, трябва да знаете, че флип калъфите са задължителни защитни аксесоари за него. Всъщност не само за него, а за всеки смарт телефон, който държите да работи качествено и дълго. Etuo.bg има какво да ви предложи.

Кои са различията между кейсовете и калъфите

Дали кейс, или калъф – опитали сме да ви поощрим, като сме представили кратка информация за всеки от тях.

  • - Кейсовете са меки (най-често от силикон) или твърди (алуминиеви, пластмасови). Нямат екранна защита, но са универсални и защитават ръбовете на телефона от нараняване.
  • - Калъфите са кожени или от плат със средна твърдост, предпазват екрана и ръбчетата на телефона. Недостък е, че е възможно да ограничават работата с телефона при говорене или слушане на музика, тъй като има модели като книга и тефтер.

Какви кейсове и калъфи за Huawei Mate 30 Lite ще откриете в нашия магазин

Освен готови дизайни, вие можете да създадете визии по собствен вкус и то изцяло онлайн. Изберете изображения, надписи, графики, позиционирайте ги по лично усмотрение. След това финализирайте проекта си и го препратете към нас. Ние ще материализираме идеята ви, като няма да се разочаровате от крайния резултат.

А ако сте набелязали готов и завършен дизайн на кейсове с приоритетна защита на гърбовете или калъф за цялостна протекция, добавете ги в кошницата и финализирайте поръчката си. Ако се колебаете на какви аксесоари да се спрете - дали на красиви и качествени кейсове, или на не по-малко изкусителни калъфи, нека ви улесним, като ви изброим достойнствата им.

Кое да избера

Изработката на Huawei Mate 30 Lite е фина. Телефонът е тънък и нежен, което всъщност е валидно и за всички по-нови модели смартфони. Винаги е по-добре да заложите на цялостна защита, защото хем закупувате само един продукт, хем получавате комплексна грижа срещу счупване, драскотини, изпускане, ожулване, нараняване на дисплея и др. От etuo ви напомняме, че устройствата на Huawei от серията Mate 30 Lite имат скъпа поддръжка – смяната на пропукан екран може да ви струва толкова, колкото половината от цените на някои нови модели. Затова се погрижете предварително да защитите своя Huawei Mate 30 Lite с кейс, който ще допълни и цялостната ви визия.