CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei Mate 30 Pro - Кейсове за Телефони

Кейсове за Huawei Mate 30 Pro


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Huawei Mate 30, Huawei Mate 30 Lite, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1095
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Huawei Mate 30 Pro е сред емблематичните модели на компанията. Въпреки че за първи път бе представен още през 2019 г., и до днес той поддържа висока цена на фона на по-нови смартфони от същата марка. Причините са десетки:

  • -капацитет на батерията - 4 500 Ah;
  • -защитно покритие на дисплея - Corning Gorilla Glass 6;
  • -прахо- и водоустойчив (до 1,5 м за 30 мин.);
  • -четири броя задни камери;
  • -16 милиона цвята;
  • -алуминиева рамка и др.

Срещу по-сериозни наранявания, драскотини и счупване обаче трябва да го защитите самите вие. Лесно е, а крайният резултат може да се окаже много красив и елегантен. Как? Като се спрете и разгледате кейсовете и калъфите, които etuo.bg предлага за Huawei Mate 30 Pro.

Кои са най-често задаваните въпроси, когато избирате калъфи и кейсове за Huawei Mate 30 Pro

Първо, нужно ли е наистина да предпазя своя Huawei Mate 30 Pro с кейс или калъф? Отговорът е “ДА”. Задължително! Въпреки че разработчиците на компанията са предвиди допълнителна защита срещу основните неблагоприятни фактори на външната среда, устройството не може да прогнозира кога сте на път да го изпуснете или одраскате.

Второ, не мога ли да се спра само на един кейс сред множеството аксесоари? Можете. Преобладаващата част от потребителите купуват силиконови кейсове за гърбовете на телефоните и протектори - за екраните, но после съжаляват, защото няколко милиметра отстрани не са били обхванати. Ние сме на мнение, че с колкото по-големи размери е устройството, толкова по-добре би било, ако закупите флип калъф тип книга. Освен че изолират вашия Huawei Mate 30 Pro от всички страни, в тях можете да съхранявате документи или банкноти. Ще видите какво имаме предвид, когато разгледате онлайн магазина на etuo.

Трето, кейсовете и калъфите не предпазват ли по един и същи начин? И двата аксесоара имат едни и същи защитни функции. И кейсовете, и калъфите олекотяват удара и изиграват роля на щит срещу драскотини. Качествени, надежди и устойчиви са. Разликите между тях се изразяват в дизайните, материалите, от които са изработени, цените, цветовете и начина на поставяне.

Какво можем да ви предложим за вашия Huawei Mate 30 Pro

  • -двойни хибридни калъфи с магнити;
  • -подсилени ръбове – местата, които се пренебрегват най-често;
  • -универсални аксесоари, осигуряващи стабилен захват на ръката;
  • -класически едноцветни гръбчета и визии по ваш вкус.