Калъфи за Huawei Mate 40 Pro 5G

Филтри Свий
модел на устройството 1106
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Това, с което etuo.bg изпъква на фона на други онлайн магазини за кейсове и калъфи, са:

  • -изгодните цени;
  • -качествените материали за изработка;
  • -креативният подход при измислянето на нови дизайни;
  • -разнообразието от орнаметни, печатни техники и др.

Нашите аксесоари за смартфони и таблети са конкурентни и винаги можете да разчитате, че защитните им функции срещу драскотини, ожулване на гърбовете или счупване на екрана няма да ви изневерят. Особено що се отнася до кейсовете и флип калъфите тип книга за Huawei Mate 40 Pro 5G.

Кое прави Huawei Mate 40 Pro 5G толкова специален

Huawei Mate 40 Pro 5G излезе на пазара съвсем наскоро, поради което може да се похвали със завидни параметри. Бихте могли да го използвате много по-продължително време заради ултра бързото зареждане, бавното изтощаване на батерията и капацитета ѝ от 4400 mAh. Подходящ е както за бизнес дела, така и за безкрайно заснемане и слушане на любимите хитове. С други думи, ако след дълго колебание сте се спрели тъкмо на този модел, си струва да отделите няколко минути и за избора на подходящи калъфи и кейсове за него.

Какво ви предлага etuo в тази насока

Казано накратко – всички необходими аксесоари. Описано по-подробно – устойчивост, безкомпромисна защита, удобство, спокойствие, стил и красота в едно. Кейсовете и калъфите за Huawei Mate 40 Pro 5G имат защитни функции, но самите те не се нуждаят от защита. Предпазват гърбовете, ръбовете и екраните на телефоните от ожулвания, драскотини, непредвидени удари, но не се захабяват или потъмняват. Цветовете на калъфите остават наситени и с ефекта, който са имали, когато сте ги закупили. Можете да ги използвате толкова време, колкото изберете вие. Точно както бихте постъпили с Huawei Mate 40 Pro 5G – няма да го оставите поради дефект, а заради желание за още по-усъвършенстван модел.

Как правилно да се грижите за аксесоарите

Грижите за аксесоарите са универсални – периодично измиване или дезинфекция със спирт. Мокри кърпички, вода и сапун са напълно достатъчни. Тъй като са основно със силиконови гръбчета, кейсовете са лесни за поддръжка. Някои от калъфите могат да бъдат от кожа, за която се продават препарати. На който и вариант да се спрете, можете да разчитате на лоялност и на думата ни – получавате точно това, което виждате в сайта ни.

Как да си направим дизайна сами

Лесно е. Кликнете върху обозначените с “направи си сам” калъф или кейс. Селектирайте снимка от галерията на вашето устройство или графика от галерията на нашия сайт. По желание добавете текст, послание или инициали. Готови сте! Вече разполагате с кейс с уникален дизайн за своя Huawei Mate 40 Pro 5G.

Как да защитя своя Huawei Mate 40 Pro?

Ако сте в търсене на идеалния аксесоар за смартфона си, който не само ще го защитят, но и ще го направи още по-стилен, нашият онлайн магазин е идеалното място, където да го откриете. Ние специализираме в продажбата на огромен избор от аксесоари за телефони и таблети и едни от най-популярните ни продукти са нашите калъфи. Те са изработени от висококачествени материали и независимо от кой вид изберете, всеки от тях ще осигури ефективната защита на устройството Ви. С помощта на калъфа Вашият смартфон ще бъде предпазен от всякакъв вид механични наранявания, които могат да му навредят.

Нужно ли е да закупя калъф за смартфона си?

Ние силно препоръчваме да оборудвате смартфона си с калъф, защото без него при инциденти и удари, той ще бъде изключително уязвим. Както вече уточнихме калъфът ще защити устройството от външни наранявания, но и той също така може да защити ценните вътрешни частици на устройството. Представете си, че смартфонът бъдейки изпуснат на земята, ако той е оборудван с кейс, калъфът ще поеме шока от удара и по този начин смартфонът ще продължи да функционира както обикновено. Най-ценното качество на калъфа е, че като предпази мобилното устройство, неговата оригинална стойност и вид също ще бъдат запазени.

Huawei Mate 40 Pro – спецификации на модела

Емблематичен и иновативен, Huawei Mate 40 Pro е почит към баланса и симетрията. Дисплеят с хоризонт от край до край 88 ° предлага забележително потапяне, като екранното съдържание се пръска по повърхността, стрийминг на цветове, икони и текст, сякаш се разлива от водопад. Заоблените ъгли помагат да запазите телефона си непокътнат го правят удобен на допир. С повече от 15 милиарда транзистора, изключително компактният 5nm Kirin 9000 5G SoC е способен да изпълнява много задачи и да обработва огромни количества данни. Батерията с голям капацитет от 4400 mAh, оборудвана с 66 W Huawei SuperCharge и 50 W безжична Huawei SuperCharge работят заедно, за да направят източването на енергия още по-бавно.