+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за таблети Huawei MatePad 10.4

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Ефективна защита за Huawei MatePad 10.4

Представете си таблета си с елегантния си дизайн и как той притежава този атрактивен вид за години напред. Шансът това да бъде вярно е много малък, ако не осигурите на устройството си допълнителна защита. Ние от etuo.bg предлагаме широка гама от аксесоари, които могат да осъществят това и един от най-популярните ни продукти са нашите висококачествени калъфи. Независимо от кой калъф изберете, всеки един от тях е изключително издръжлив и обещава да защити вида на таблета Ви от най-различни наранявания. Не поемайте риска да нараните дизайна на таблета си и дори да трябва в някои случаи да го ремонтирате, а закупете калъф от нас още днес.

Нужен ли ми е калъф за таблета?

Все още не сте сигурни дали си заслужава да закупите калъф? Ние ще уточним няколко предимства от това да оборудвате таблета си с калъф, така че да разберете защо ние силно препоръчваме закупуването на калъф. Калъфът е ефективен в предпазването на външния вид на устройството при надрасквания и наранявания, но и той е изключително ефективен в поемането на шока от удара в случаите, които го изпуснете на твърда повърхност. По този начин неговите вътрешни компоненти да останат непокътнати и устройството да функционира както обикновено. А пък в случаите, които Вие вече сте наранили дизайна му, Вие можете да му вдъхнете нов живот с атрактивен калъф и ще успеете да изразите себе си.

Huawei MatePad 10.4 – спецификации на модела

Тънък, елегантен и стилен, опростеният дизайн на Huawei MatePad е наистина лакомство за Вашите очи. 10,4-инчовият FullView Display, 7,9 мм тесни рамки и широк екран на Huawei MatePad Ви позволяват да разгърнете всичките си причудливи мисли и нови идеи. С помощта на Histen 6.0 3D стерео, можете да се насладите на потапящо звуково поле, което тече навсякъде около вас. Новия режим на eBook, който интелигентно настройва контраста, яркостта и дефиницията за по-удобно изживяване при четене на електронни книги, почти като прелистване на истински книги. Небрежно рисувайте или пишете с Huawei M-Pencil, който предлага гладко изживяване като молив на хартия. Huawei Kirin 810 приема 7nm процесор и самостоятелно разработената NPU архитектура на Huawei, представяйки разширена енергийна ефективност и изчислителен капацитет с подобрена производителност на AI, която интелигентно разпределя изчислителната мощност. С батерия с голям капацитет 7250 mAh, едно зареждане може да поддържа до 12 часа локално гледане на видео или 7 часа вълнуващи 3D игри.