+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HUAWEI MatePad 11

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Изваждаме таблета Huawei MatePad 11 от чантата и за пореден път се усмихваме на неговия модерен дизайн, който напълно утолява жаждата ни за естетика. Отключваме екрана и се заемаме със сърфиране в нета, чат, гледане на клипчета или видео разговори с близки и приятели. Толкова е хубаво да разполагаме с подобна техника, която за нас е не просто връзката ни със света, но и красиво бижу, което допълва личния ни стил.

Нещата обаче изведнъж поемат в друга посока и поради някаква причина таблетът се оказва на земята… Поглеждаме към него и с цялото си същество се надяваме той да е все още цял – дано да е така. Вдигаме го внимателно и о, не! Екранът е счупен, корпусът надран, а съвършеният му вид е вече в миналото. Защо се стигна дотук и какво всеки от вас може да направи, за да не бъде част от подобен сценарий?

До какво може да доведе отсъствието на качествен кейс

От etuo съветваме още сега да изберете и поръчате защитен калъф, който да пази вашия таблет от механични повреди и дори замърсяване. В раздела ще откриете модели за Huawei MatePad 11, които могат да бъдат ваши срещу доста добри цени, каквито трудно бихте могли да откриете в търговската мрежа. Ние предлагаме отлично съотношение между дизайн, качество и стойност, което за пореден път доказва, че удовлетворението на клиентите ни е най-важно за нас.

Силно препоръчваме да използвате калъф за Huawei MatePad 11, чието присъствие е винаги от полза. Ето до какво може да доведе използването на таблета без предпазни аксесоари:

  • - Надраскване на корпуса и екрана: Това е най-малкото, което ще се случи с вашия Huawei MatePad 11, ако допуснете грешката да стартирате неговата употреба без гръбче. То може да е с различен дизайн, но винаги е добре да го има. Така дори и да изпуснете устройството на земята, шансът да “оцелее” ще е голям.
  • - Деформации и сериозни счупвания: Подобни последствия са също много вероятни, ако по някаква причина решите да се наслаждавате на новия си Huawei MatePad 11 в оригиналния му вид. Да, има и изключения, при които някои от притежателите на подобна техника някак успяват да запазят нейния непокътнат вид дори след 1-2 години интензивно използване, но това е много рядко срещано. Не разчитайте само на късмета си, а заложете на сигурния начин да съхраните устройството за по-дълго време.
  • - Намокряне, замърсяване и прегряване: Да, калъфите за Huawei MatePad 11 имат и такава функция, която е също изключително полезна. Разливането на течности върху таблета би могло да доведе до попадането на влага в механичните елементи, а това на свой ред да доведе до техническа повреда. Попадането на прах и други видове замърсявания също би могло да се отрази негативно върху коректното функциониране на апарата, който през лятото има нужда от двойна защита, за да не прегрее. За целта е хубаво да се използват кейсове, които са прозрачни или в светли цветове.
  • - Изпускане на таблета, заради лошо сцепление: Оригиналният вид на вашия Huawei MatePad 11 може и да ви носи огромна естетическа наслада, но не забравяйте, че гладкият му корпус е “нож с две остриета”. За да е захватът сигурен, се постарайте винаги да го използвате с предпазен аксесоар, който освен да защитава, ще подобрява визията.

Huawei MatePad 11 е таблет с чудесни характеристики, които си струва да запазим за по-дълго време. Без значение дали използвате техниката за работа, или развлечение, нейната протекция е силно препоръчителна, да не кажем и задължителна. Заложете на предложенията от etuo и пазарувайте изгодно!

Как да го изберем, така че да ни допада с визията и функционалността си

Както избираме с повишено внимание смарт техниката си, трябва да подходим по същия начин и спрямо предпазните аксесоари, с които ще я използваме всеки ден. Необходимо е да са не само износоустойчиви, но и красиви на външен вид, за да сме доволни във всяко едно отношение от тяхното присъствие. Изберете кейс за Huawei MatePad 11, който ви допада с основния си цвят, но и със своята декорация, която при нас ще откриете на тема животни, абстрактни изображения, цветя и др. Осигурили сме ви голямо разнообразие от продукти, така че да не се ограничавате по никакъв начин в избора си.

Как да разберем, че е време за смяна на стария калъф

Щом забележите, че използваният до момента кейс за Huawei MatePad 11 е скъсан на места, а визуалните му качества са силно изменени, то няма никакво съмнение, че е време да го замените с нов. Друга причина да направите това е неговата нарушена цялост, което пък би могло да доведе до лошо напасване към таблета. Това е предпоставка за механични повреди, които е възможно да ви костват много след време. Няма смисъл от това – изберете чисто нов кейс още сега и осигурете на своя Huawei MatePad 11 по-добра съдба!

Защо да пазарувате от онлайн магазин etuo.bg

Няколко са причините, поради които можете да ни се доверите без капка колебание. Първата от тях е огромният избор от предпазни аксесоари за смартфони и таблети, като Хуауей МейтПад 11, който е винаги налице. На второ място, се нареждат достъпните цени, а на последно, но не и по значение – високото качество на всеки един наш продукт.