CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei MatePad T10S - Кейсове за Телефони

Кейсове за Huawei MatePad T10S


?

Как да проверя модела на телефона?

Таблет Huawei MatePad T10, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
Модел на устройството 1124
×
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя вида на своя Huawei MatePad T10s?

Разглеждайки нашия онлайн магазин, Вие ще откриете огромен избор от аксесоари и джаджи за смартфони и таблети, които със сигурност ще улеснят Вашето ежедневие. Ако сте в търсене на аксесоар, който да осигури ефективна защита на Вашия таблет, ние силно препоръчваме да разгледате селекцията ни от калъфи. Предлагаме най-различни видове и висококачествени материали, от които са изработени. Можете и да изберете от разнообразни щампи и дизайни, така че да намерите калъфа, който не само идеално пасва на таблета, но и на стила Ви. Със закупуването на калъф, Вие ще защитите смартфона си от механични наранявания и ще успеете да запазите неговата оригинална стойност.

Защо да закупя калъф за таблета си?

Без допълнителния слой, който един калъф ще осигури на таблета, устройството може много по-лесно да бъде наранено или надраскано. Тези наранявания могат да бъдат сериозни и дори да стигнат до ремонтирането на устройството. Като оборудвате таблета си с калъф, Вие ще си спестите тази инвестиция и притеснения. Друго ценно качество на калъфа е неговата издръжливост. Представете си, че изпускате таблета на земята, ако той е оборудван с кейс, калъфът ефективно ще поеме шока от удара. Така ценните вътрешни частици на устройството ще останат непокътнати и таблетът ще функционира както обикновено.

Huawei MatePad T10s – спецификации на модела

Колкото и да е лек и тънък, Huawei MatePad T 10s осигурява силно присъствие със своя изтънчен дизайн и завладяващ екран. Той разполага с 10,1-инчов 1920 x 1200 FHD дисплей с тесни рамки, за да предложи по-голямо визуално въздействие. Комбинирайки EMUI 10.1 осемядрен чипсет и усъвършенстван алгоритъм, този таблет предлага подобрена графика и подобрена производителност. Със сертифициран от TÜV Rheinland Eye Comfort за намаляване на вредната синя светлина, този таблет предлага по-добър комфорт за очите за ежедневната Ви употреба. Можете да изберете режим на електронна книга за едно приятно изживяване и когато е нощ, превключете на тъмен режим за по-мек ефект на дисплея с намален контраст на светлината.