+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за таблети Huawei MatePad T8

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Онлайн магазинът etuo.bg предлага калъфи и кейсове за смартфони и таблети, в това число и за Huawei MatePad T8. За индивидуалистите сме предвидили опция за самостоятелно оформление на мечтаните аксесоари. Както ще установите, можете да създадете персонализирани дизайни на кейсовете и калъфите, от които имате нужда, съобразно предпочитанията ви към различните цветове и мотиви. От готовите модели кейсове и калъфи можете да избирате сред:

  • -силиконови флип калъфи (тип книга), имитиращи бял и черен мрамор, с магнитна закопчалка;
  • -варианти с детски мотиви;
  • -матови или с блясък;
  • -аксесоари, неподатливи на влиянието на външните фактори;
  • -кейсове, изобразяващи абстракции, животни и др.

Какво е общото и различното между аксесоарите за таблети и смартфони

Общото е, че желаете да предпазите еднакво всичките им страни – екрани, гърбове, странични ръбове, слотове, камерата. Различното е, че при смарт телефоните това лесно може да се постигне с протектор и кейс, докато при таблетите защитата трябва да е по-комплексна. Ето защо, по-рядко ще срещате кейсове за Huawei таблети , защото производителите акцентират върху защитните калъфи тип книга. Те обхващат много по-голяма площ и по този начин няма място от таблета, което да не е предпазено срещу неволни драскотини и счупване.

Защо да поверите Huawei таблета си на etuo

Ние предлагаме над 150 шаблона, попадащи в различни категории в зависимост от орнаментиката на кейса или калъфа. Печатът, приложен върху качествените материали, е гаранция за вас и вашия таблет. Така той остава защитен срещу влага, чувствителни температурни амплитуди, слънчево греене, изпускания, ожулвания и др. Работете, творете или се наслаждавайте на свободното си време, без да мислите къде и в какво положение поставяте устройството. Изберете свободно материалите и дизайна за вашия защитен аксесоар. А при възникнали въпроси, отправете запитване към нас. Така ще получите максимално висока протекция на изгодни цени само за няколко дни. Самите аксесоари не се надраскват, нито избледняват след продължителна употреба. Почистването им е много бързо и лесно, а най-хубавото е, че можете да съхранявате документите си в предвидения за това допълнителен джоб. За привържениците на семплите силиконови гръбчета с универсални функции онлайн магазинът ни предлага неизчерпаемо разнообразие от свежи идеи. И всичко това в името на вашия Huawei таблет или телефон.