CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Кейсове за таблети Huawei MediaPad T5 10

Филтри Свий
Модел на устройството 1124
×
Производител / серия 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Познавачите на марката Huawei са наясно, че тя предлага смарт технологии, всяка следваща от които е по-усъвършенствана от предходната. Тъй като някои устройства (смартфони, таблети и др.) са по-евтини, а други – лимитирани и по-скъпи, клиентите са различни. Общото помежду им обаче е желанието да закупуват защитни аксесоари, като кейсове и калъфи, с които да съхранят инвестицията си максимално дълго време. В онлайн магазина на etuo предлагаме точно това - – протекция на вашия Huawei смартфон или таблет срещу:

  • -високи температури и прегряване на устройствата;
  • -удари – падане от високо, изпускане по невнимание;
  • -по-сериозни надрасквания или по-незначителни, но дразнещи окото
  • драскотини;
  • -нараняване на екраните или гърбовете на устройствата;
  • -намокряне и др.

Кое определя избора ви на едни или други кейсове и калъфи

Първият и най-важен въпрос, който следва да си зададете, когато избирате качествени кейсове за Huawei таблет или телефон, е коя част от тях има най-голяма нужда от защита. Някои устройства имат по-чувствителни гръбчета от други. Сред моделите има такива, чиито ръбове не са заоблени, а остри, което ги прави по-податливи на счупване при падания. Почти няма техника, чийто екран да е максимално защитен без протектор или флип калъфи.

Следващият въпрос е на какъв материал да заложите. На пазара се срещат както калъфи от естествена кожа, така и кейсове от силикон, пластмаса, каучук, алуминий, стъкло, специален гел и др. Важно е да знаете, че аксесоарът, на който се спирате, трябва да се характеризира с гъвкавост, здравина, устойчивост и да издържа на високи температури. А за най-екстремните личности, които не се вълнуват от цени и цветове, от значение е кейсът или калъфът да предпазва от влага и вода техния Huawei, когато се гмуркат и искат да запишат преживяването си. На тях онлайн магазин etuo също може да предложи много, с гаранция за качество.

Какви изисквания към аксесоарите има Huawei MediaPad T5 10

Този таблет се характеризира с изключителна лекота и красив дизайн. Тънък, удобен за носене и предлагащ часове несекваща работа. Поради тази причина е важно да осигурите защита най-вече на екрана, тъй като устройството може да се използва и от графични дизайнери. Най-доброто решение според etuo.bg е да си закупите универсален калъф или кейс, който ще защитава вашия таблет от всички страни и при всякакви обстоятелства.