CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei Nova 8i - Кейсове за Телефони

Филтри Свий
Модел на устройството 1091
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Какъв е начинът да предпазите своя смартфон Huawei Nova 8i

Един от основните въпроси, на които трябва да си отговорите като потребител на смартфон, е дали искате да предпазите телефона си Huawei Nova 8i, или предпочитате да го гледате в натуралния му вид.

Защита с подходящ протектор

Изборът за използване на калъфи, кейсове или протектори на дисплея за вашия смартфон Huawei Nova 8i е изцяло ваш. Зависи от начина, по който го използвате, от това дали искате да го съчетаете с цялостния си аутфит, или предпочитате нещо непретенциозно. Калъфът или кейсът може да бъде начин да се откроите от тълпата и да изразите предпочитанията си, като същевременно се грижите за телефона си. Това е един от най-сигурните начини да имате дълго време здрав и с перфектен външен вид смартфон Huawei Nova 8i.

Разширена гаранция или застраховка за допълнителна защита

Друга форма на допълнителна защита на смартфона е закупуването на разширена гаранция или застраховка. Има плюсове и минуси и за двата случая. Ако имате история с изпускане на вашия смартфон и счупване на дисплея му, тогава удължената гаранция може да ви спести пари за скъпи ремонти. Това обаче не покрива загуба или кражба. Ако сте внимателни с вещите си, но малко разсеяни, може да е добра идея да застраховате телефона си, особено ако е по-скъп.

При застраховката има и варианти за възстановяване на сумата на покупката при кражба или загуба, както и при повреждане на външния вид дори ако е било ваша грешка. Не забравяйте да зададете въпроси за това какво предлага разширената гаранция или застраховката, преди да платите за някоя от тях.

Защита на мобилния телефон Huawei Nova 8i според желанията на притежателя

Основно има три типа потребители на смартфони: тези, които никога не носят калъфи, тези, които слагат такъв само с цел да защитят телефона си и третата група, която използва кейсове като начин за персонализиране на своите смартфони и модно изявление. Има много потребители на смартфони, които са против калъфи, протектори за екран, кейсове или други допълнителни елементи, използвани за защита на смартона им. Тези хора вярват, че технологичният напредък в дизайна на смартфоните предлага достатъчна защита, в случай че ги третират правилно. По-новите модели са направени така, че да радват окото и често външният им вид е единствената причина да предпочитате едно устройство пред друго, като се има предвид, че всички други характеристики, като камера, дисплей, операционни системи, са едни и същи. Тогава ще бъде жалко да скриете такова бижу в калъф или да промените дизайна му, но това е единственият начин да бъде предпазено и да е в този външен вид дълго време.

Доста по-голяма е групата от потребители на смартфони, които не са толкова емоционално настроени към своето устройство. Те инвестират в подходяща защита, която ще им позволи да използват телефона си по-дълго. Този тип протектори са практично решение за хората, които държат телефоните си заедно с ключове за кола или химикалки, тъй като те ще го предпазят от надраскване. Калъфът обикновено предлага по-лесна поддръжка на телефона Huawei Nova 8i и също така се разглежда като интелигентна защита на значителна инвестиция, тъй като телефоните и ремонтите също са доста скъпи.

Има и трета група потребители, които избират калъф за своя смартфон Huawei Nova 8i като модерен аксесоар – те биха искали да персонализират устройството, като в същото време го защитават. Няма правилен или грешен подход към корпуса на смартфоните. Можете да опитате да носите телефона си със или без калъф за определен период от време и да видите с кой ще се чувствате по-добре.

Какви модели калъфи за Huawei Nova 8i се предлагат в онлайн и физическите магазини на Etuo

Този модел е един от най-новите и засега има няколко варианта, от които можете да се възползвате.

  • - Тип тефтер/книга – тези видове се предлагат в няколко разновидности на материала – има кожени, пластмасови и други. Те обхващат много добре устройството Huawei Nova 8i и съхраняват перфектния му външен вид дори при изпускане. Някои от вариантите имат отвътре и място за карти, документи или пари, което е важно за хората, които не обичат да носят портмоне или чанта. Цветовете са разнообразни, като има и модели с картинки и надписи;
  • - Цветни силиконови – те са много предпочитани, заради разнообразието от цветове и съхранение на дизайна, защото обхваща само задната част на смартфона. Има варианти и за персонализирани модели, което ги прави още по-предпочитани. Недостатък е, че не са толкова сигурни, както тези тип книга, защото не обхващат дисплея и не го предпазват. За него трябва да се използва отделен протектор;
  • - Прозрачни силиконови – те също са много търсени, защото почти не личат, когато са поставени на смартфона и всеки детайл от дизайна му се вижда.

Каталозите постоянно се обновяват и се очакват още нови и интересни варианти протектори и кейсове за смартфон Huawei Nova 8i.