CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei Nova 9 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Huawei Nova 9


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Huawei Nova 9 SE, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
Модел на устройството 1124
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Калъфът за телефон Huawei Nova 9 е едно от най-добрите средства за защита, които можете да осигурите на вашия смартфон. Той има много предимства за вашето устройство особено за сигурността му, защото ремонта и закупуването на ново такова е скъпо удоволствие. Затова е и толкова важно да предпазите мобилния си телефон – за да сте сигурни, че ще издържи теста на времето. Днес на пазара има различни протектори за смартфони и трябва само да изберете този, който е най-подходящ за вашия модел.

Кои са причините, заради които имате нужда от калъф за Huawei Nova 9

Причините са разнообразни, но най-често се свеждат до счупвания, надраскване на дисплея или напукването му, намокряне и т.н. Ето защо да заложите на защитен аксесоар:

  • - Увеличава издръжливостта на вашия смартфон: Издръжливостта на вашия смартфон Huawei Nova 9 зависи от това как боравите с него. Ако го предпазите добре, той ще издържи по-дълго, но ако си служите с него неправилно, има вероятност да се повреди бързо. Добрата новина е, че калъфите помагат за повишаване на издръжливостта на устройството, тъй като с тях е в безопасност. Дори и да падне е по-безопасно, отколкото когато падне без кейс.
  • - Устойчиви са на прах: Прахът е сред основните елементи, които обикновено засягат мобилните устройства, тъй като има тенденция да блокира някои от функциите като високоговорителите. Това обикновено изисква редовно почистване на техниката. Освен това прахът засяга и корпуса на смартфона, тъй като го кара да губи оригиналния си цвят, като се износва бавно. Телефонът ви започва да изглежда стар и по-малко привлекателен дори ако все още е нов. Калъфите за Huawei Nova 9 обаче предпазват от прах, тъй като устройството е затворено вътре и прахът просто спира върху кейса. Необходимо е само избърсване с чиста кърпа повърхността на защитния елемент и сте готови.
  • - Предпазват екрана: Калъфите не само защитават гърба и страните на мобилното ви устройство, но също така предпазват екрана на телефона ви. Те гарантират, че екранът е защитен по такъв начин, че дори и да падне, няма да докосне земята. Чудите се как? Това е така, защото идеалният кейс се показва малко над екрана на смартфона ви и когато падне, само кейсът ще докосне земята.
  • - Противоплъзгащи се: Повечето калъфи на пазара са приятни за употреба и меки на допир. Изработени са от елементи против хлъзгане с удобен захват. Да държите здраво телефона си Huawei Nova 9 в ръце, без да го изпускате, е възможно. За целта трябва да изберете подходящ кейс, който намалява шансовете да се изплъзне от ръката ви и да падне.
  • - Има голямо разнообразие: Днес на пазара има много различни калъфи за телефони Huawei Nova 9 в различни цветове, форми, материали и дизайн.

Трябва само да изберете идеален кейс за вашия тип телефон, за да постигнете максимална сигурност.

Какви модели калъфи за Huawei Nova 9 се предлагат

Ако сте загрижени за състоянието на смартфона си, най-добрият вариант за вас е да си купите добър протектор за телефон, който ще го предпазва. Поради тази причина има идеално решение за това – модели, които да задоволят всеки вкус.

Силиконови модели

Единият вид, който може да изберете, е силиконовия кейс за Huawei Nova 9. Той пасва идеално, а цветовете и картините, които се предлагат са много интересни и уникални. Ексклузивни подсилени TPU калъфи за Huawei Nova 9 се появяват ежедневно на пазара за аксесоари. Той защитава смартфона от надраскване или удари, но не го прави по-тежък или по-груб, тъй като силиконът прилепва плътно, а слоят не е дебел. Понякога дори не личи, че имате кейс върху устройството. Висококачественият и устойчив материал осигурява по-добра защита на вашето устройство. Тези аксесоари са с подсилени ъгли и предпазват максимално при падане.

Тип книга/тефтер

Те най-често са изработени от кожа и много добре предпазват устройството, тъй като го обхващат отпред и отзад. Така и дисплеят най-добре може да се съхрани цял при евентуално падане. Повечето такива модели притежават и джобчета за карти, документи или пари, което е доста привлекателно за някои потребители, защото им спестява носенето на чанта или портмоне.

Защо да изберете онлайн магазин Etuo

Ако търсите калъф или кейс за вашия мобилен телефон Huawei Nova 9, Etuo.bg е правилното място. Каталогът от продукти е доста голям, като включва и други аксесоари за смартфони, таблети, лаптопи. Можете да откриете и различни видове слушалки, зарядни, преносими безжични колонки и още много други. Продуктите в сайта постоянно се обновяват, като се включват всички нови модели, които излизат на пазара, за да бъдете в крак с иновациите. Качеството е на доста добро ниво, защото онлайн магазинът предлага само доказани марки. Цените са достъпни, което също е много важно. Доставката не отнема повече от ден – два, което пък ви дава възможност много скоро да се порадвате на поръчката си.