CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei Nova 9 SE - Кейсове за Телефони

Кейсове за Huawei Nova 9 SE


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Huawei Nova 9, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него-

Филтри Свий
Модел на устройството 1095
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Huawei nova 9 SE не е второ издание или актуализирана версия на вече познатия смартфон nova 9. Пред вас е донякъде опростена модификация по отношение на техническото оборудване в същия корпус. Huawei Nova 9 SE е един от най-красивите модели на компанията и никой не би искал нещо да се случи на неговия смартфон. Именно затова трябва да помислите за защитата с помощта на протектори, калъфи и други аксесоари, които ще ви помогнат да го запазите непокътнат. Колкото и внимателни да сте, винаги има опасност от надраскване и счупване, ако телефонът не е добре защитен. От Etuo предлагаме разнообразни аксесоари, които, освен че ще го защитят, ще направят външния му вид страхотен благодарение на уникалните дизайни на калъфите, които можете да откриете в нашия сайт.

Дизайн на Huawei Nova 9 SE

Както обикновено, когато описваме смартфона, говорим само за задния панел. Предните страни на 99% от устройствата са еднакви – правоъгълен екран без рамка. Обратната страна на Huawei Nova 9 SE е лъскава, с лек градиентен ефект от синьо към оранжево. Устройството "Midnight Black" изглежда с матов капак. И двете джаджи използват извито стъкло, но страничните лица са пластмасови, екранът отново е стъклен. На обратната страна можете да видите огромен модул с две камери – една проста и 108 MP камера. Въпреки впечатляващия си размер, телефонът стои добре в ръката и е удобен за използване.Цялото тяло на уреда се замърсява лесно, особено от отпечатъците от пръсти. Затова се препоръчва да използвате устройството със защитен калъф, който да предотврати драскотини и напуквания. В екстремни случаи можете да сложите броня. Избирайте разумно каква функционалност е най-подходяща за устройството ви в зависимост от средата и начина, по който го експлоатирате.

Калъфите са задължителен аксесоар, който трябва да предвидите за вашия Huawei Nova 9 SE. В онлайн магазина etuo.bg можете да откриете разнообрани модели, подходящи за всеки вкус. Благодарение на различните дизайни можете да изберете прозрачен, който да не нарушава външния вид на вашето устройство, запазвайки красивия гръб с интересни цветове. Има и други опции, които могат да разкрасят вашия Huawei Nova 9 SE. Богата гама от цветове, различни изображения и декорации са само малка част от продуктите, от които можете да се възползвате. Но защитата трябва да е на първо място, тъй като никой не би искал нещо да се случи на неговия телефон. Калъфите ще го предпазят от драскотини и по-сериозни повреди при изпускане или контакт с твърди предмети.

Какъв дизайн да изберете за Huawei Nova 9 SE

В днешно време калъфите са широко разпространени и можете да откриете разнообразни дизайни за всеки модел:

  • - гръб – това е най-често срещания модел на пазара, който може да бъде изработен от силикон, пластмаса, кожа или друг материал. Той покрива задната част и страните на Huawei Nova 9 SE, което позволява сигурна защита от драскотини. Можете да избирате между разнообразни флорални или мраморни мотиви, както и други тематични изображения, които отразяват вашата самоличност. Голямото разнообразие ви позволява да избирате различни артикули, подходящи както за ежедневието, така и за официални поводи;
  • - тип книга – тези калъфи покриват цялото устройство, като не оставят нито един участък открит. Този стилен аксесоар има специална закопчалка, която не позволява неволно отваряне, за да бъдете винаги сигурни в защитата. Вие избирате дали моделът да бъде в изчистени цветове, с интересно изображение или класически кожен дизайн. Аксесоара позволява удобството да съхранявате карти и други дребни предмети в специалните джобчета от вътрешната страна на продукта;
  • - прозрачните калъфи за Huawei Nova 9 SE са подходящи за хора, които искат да покажат своето устройство и неговата красота. Най-често са изработени от прозрачен силикон или пластмаса, покривайки гърба на смартфона. Не подценявайте защитата дори и да не покрива изцяло телефона, тъй като тя може да бъде решаваща при неволно изпускане или когато го поставяте в джоба или чантата, заедно с ключове и други остри предмети;
  • - персонализация – това е любимата част на много клиенти. Няма нищо по-хубаво да притежавате единствен и неповторим калъф за Huawei Nova 9 SE, изработен по ваш вкус. Той може да включва любима снимка, цитат или изображение, което харесвате. Изработката е изключително лесна, тъй като само трябва да изберете цвета за основа и това, което желаете да бъде отпечатано на кейса.

Когато избирате калъф за Huawei Nova 9 SE, е важно да обърнете внимание на точния модел. Не се доверявайте на това, че външния вид е еднакъв с друг модел, тъй като може да се получи разминаване при бутоните или отворите за зарядно и слушалки. Помислете не само върху стила, който ще изберете, но и върху функционалните особености на модела, който ще защити ефективно телефона ви. Не трябва да забравяте и прагматичните съображения за здравина, качество и защита на устройството.