CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei Nova Y70 - Кейсове за Телефони

Кейсове за Huawei Nova Y70


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Huawei Nova Y70 Plus, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
Модел на устройството 1095
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Хуауей несъмнено завладя пазарите за мобилни технологии през последните няколко години със своите предложения в перфектно съотношение между цена/качество. Те продължават да надграждат предишните модели и всеки следващ такъв превъзхожда предишните с обновления, повече функции, скорост и качество на заснемането.

Ние от etuo.bg ви предлагаме да посетите нашия онлайн магазин, където можете да откриете предпазни калъфи за един от най-новите телефони, анонсирани под името на марката – Huawei Nova Y70. Аксесоарите, които ще получите при нас, са с първокласно качество, отговарят на всички стандарти, пасват перфектно на конкретния модел и са на атрактивни цени.

Характеристики на телефон Huawei Nova Y70

Несъмнено, който е имал допир до мобилните устройства от ново поколение на бранда, знае колко голямо качество и усещане за реалистичност предоставят на потребителите. Huawei Nova Y70 затвърждава своите позиции, а това влияние се дължи предимно на множеството положителни характеристики, които притежава:

  • - Сред най-примамливите позитиви, които ще привлекат вниманието ви, е капацитетът на батерията – 6000 mAh;
  • - Дисплеят е 6.75 инча и е FullView. Съотношението между екрана и тялото е в полза на екрана, който заема 90%;
  • - Създателите на телефона са помислили за хората, взиращи се с часове в екрана и поради тази причина са вградили смарт корекции, които успокояват очите и околната светлина не ги дразни;
  • - Задната камера е тройна и се състои от 48 MP + 5 MP + 2 MP;
  • - Предната камера е 8 мегапикселова;
  • - Huawei Nova Y70 притежава SuperSound технологии, които предоставят кристален звук;
  • - Предлага се в три цветови варианта, всеки от които създава елегантен дизайн – перлено бяло, кристално синьо, среднощно черно;
  • - Оперативната памет се състои от 4 гигабайта, а вътрешната – от 128 гигабайта.

Особености на калъфите, подходящи за телефон Huawei Nova Y70

Калъфите, които предлагаме за вашия телефон Huawei Nova Y70 са напълно съобразени с неговите физически характеристики. Има обособени изрази, в които да се разположат тройната камера, светкавицата и бутоните, които са необходими за извършване на основни функции на устройството.

Всички калъфи, подходящи за Huawei Nova Y70, са изработени от термопластичен полиуретан, който предоставя множество положителни свойства на калъфа и го превръща в оптимален избор. Сред основните предимства са: еластичност, устойчивост на удари и абразия, висока адхезия, здравина, възможност за понасяне на силата на евентуален натиск в твърда повърхност, дългосрочност на ползване.

Всички варианти за Huawei Nova Y70 предлагат едностранна протекция – силиконово гръбче, което е ергономично, леко и има минималистично участие. Въпреки че на външен вид е тънко, то е изработено по този начин, за да подчертава структурата на модела телефон, а не да го променя изцяло. Здравината на материала е безкомпромисна, каквото е и качеството на изработката.

Видове калъфи, които предлагаме за телефон Huawei Nova Y70

Ако досега не сте посещавали нашия онлайн магазин, може би сте изненадани от богатото разнообразие, което предоставяме за всяка марка и модел на телефон. Това е така, защото знаем, че не всички хора имат еднакви вкусови предпочитания и понякога това, което не се харесва на един, е любимо на друг.

За вашия Huawei Nova Y70 ние предлагаме да изберете измежду лъскава и матова текстура за калъфа под формата на силиконово гръбче. В зависимост от този първоначален избор, пред вас ще се разкрият множеството възможности – както едноцветни, така и многоцветни. Едноцветните са в бяло и черно, докато многоцветните предлагат множество пъстри, иновативни, модерни дизайни. Някои от най-популярните такива, които следват модните тенденции, са абстрактните картини и тези, включващи златни и мраморни мотиви. Има много тематични колекции калъфи, сред които можете да откриете анимирани животни, дълбините на водните басейни, флорални мотиви и букет от палитри, които да красят устройството ви дълго време.

Защо да се доверите на etuo.bg

Има множество причини, поради които ние смятаме, че сме достатъчно добри, за да изберете нас за вашия нов калъф. Екипът ни е изграден изцяло от професионалисти, които работят усърдно, за да задоволят всички потребителски желания, както и да изработват нови калъфи за всички новоизлезли телефони, какъвто е и Huawei Nova Y70.

Една от екстрите, които предлагаме и ни отличават от другите търговци, е възможността, която представяме пред вас, да бъдете дизайнери на собствената си модел. Можете да си направите персонален дизайн, който включва картини, надписи и специални послания.

В добавка към всичко това, ние предлагаме тези аксесоари на достъпни цени, които не просто се изплащат във времето, а надхвърлят стойността си неколкократно. Осигурете най-доброто за вашия нов модел телефон и го съхранявайте правилно от всекидневните заплахи, които забързаното ежедневие крие.