CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei Nova Y70 Plus - Кейсове за Телефони

Кейсове за Huawei Nova Y70 Plus


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефонът Huawei Nova Y70, е съвсем различен модел и аксесоарите в тази категория не са подходящи за него.

Филтри Свий
Модел на устройството 1124
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Модата в днешно време налага всички устройства да смаляват размерите си, да изтъняват дизайните си и същевременно с това да увеличават спецификациите и предимствата си. Това, от своя страна, крие риск за притежателите им от причиняване на механична или козметична повреда вследствие на: изпускане, натиск, одраскване с друг предмет.

Ние от онлайн магазин etuo.bg съобразяваме тези рискове и създаваме своите предпазни аксесоари по начин, по който ще можете да бъдете спокойни за телефона си. Собствениците на Huawei Nova Y70 Plus могат да открият подходящия калъф за смартфон на изцяло достъпни цени.

Характеристики на телефон Huawei Nova Y70 Plus

Този модел на известния бранд беше анонсиран през юни месец 2022 година. Той бързо натрупа популярност сред потребителите, интересуващи се от новите технологии. Основните предимства на телефон Huawei Nova Y70 Plus, са:

 • - Дисплеят е 6.75 инчов, което позволява гледането на филми, сериали, четене на книги и всякакъв тип развлечения;
 • - Батерията му е впечатляваща. Нейният капацитет е 6000 mAh, а зареждането се извършва от 0 до 100 % за броени минути;
 • - Цветовете, които красят дизайна на това ултра тънко устройство са три: перлено бяло, среднощно черно и кристално синьо;
 • - Оперативната памет е 4 GB;
 • - Задната камера е 48 мегапикселова, като добавка има 5 + 2 мегапискела;
 • - Предната камера е 8 мегапиксела;
 • - Като недостатък на телефон Huawei Nova Y70 Plus може да се посочи само липсата на услуги, предоставени от Google Play.

Особености на калъфите, подходящи за телефон Huawei Nova Y70 Plus

При нас, в онлайн магазин etuo.bg, можете да откриете множество предложения за калъфи, подходящи за телефон Huawei Nova Y70 Plus. Всички те са едностранни и по минималистичен начин подчертават дизайна на самото устройство, като подсилват корпуса му. По този начин телефонът е устойчив на удари, чиято сила се поема и рефлектира върху защитния калъф. Като предимство можем да посочим, че калъфите за Huawei Nova Y70 Plus са изработени от TPU материали, характеризиращи се с устойчивост на множество различни фактори, някои сред които неблагоприятни.

Издръжливостта на калъфите от термопластичен полиуретан се доказва в годините употреба, която ви предстои. Калъфите за телефон Huawei Nova Y70 Plus ще запазят търговския си вид, дори да ги използвате ежедневно. Те няма да изтрият своето покритие, нито ще отслабят действието си. Не е необходимо да се притеснявате за избледняването на интензивните цветове. Предпазните аксесоари се характеризират и с абразивоустойчивост.

Ако вали и вие говорите по телефона на открито, не е необходимо да се притеснявате, че калъфът за телефон Huawei Nova Y70 Plus ще се овлажни, защото той отблъсква капките вода от повърхността си. Същото важи и за праховите частици.

Видове, които предлагаме за този модел

За собствениците на това мобилно устройство от ново поколение сме подготвили богат набор от защитни калъфи, които се различават по няколко фактора.

Като за начало следва да прецените дали предпочитате лъскави повърхности или матови. От този избор се свеждат вариантите за двата типа. И при двете категории има както едноцветни и изчистени дизайни, така и цветни и новаторски такива. Изчистените са черни и бели. Многоцветните са разнообразни и тематични, разпределени в различни категории:

 • - Колекция пастелни цветя – има различни пъстри варианти в лилаво, розово, изобразяващи разнообразни сортове цветя;
 • - Колекция с фолклорни мотиви – комбинация от пъстрота, наситеност на цветове, събрани на едно с културни мотиви;
 • - Мрамор – този мотив е водеща тенденция в изработката на аксесоари през последните години. Има различни цветови варианти в зелено, синьо, черно, розово, пясъчно, бяло;
 • - За любителите на животните представяме смешни изображения, сред които можете да откриете котки, коне, жираф, миеща мечка, куче мопс, мечка;
 • - Винтидж колекция – през последните няколко сезона винтидж стилът е модна тенденция не само в модата, но и в областта на аксесоарите. Там ще намерите ретро колела, ретро изкуство, мечти, поп арт;
 • - Колекция футболни калъфи – футболните фенове ще могат да се насладят на специални модели, подходящи за телефон Huawei Nova Y70 Plus;
 • - Сентенции – можете да откриете любимите ви сентенции и изречения, изобразени на силиконови гръбчета.

Защо да се доверите на etuo.bg

В нашия онлайн магазин etuo.bg, освен че получавате висококачествена протекция за вашия Huawei Nova Y70 Plus, в добавка ще се сдобиете и със стилни придобивки, които да носят вашата индивидуалност.

За тези от вас, които са по-взискателни към аксесоарите си, предлагаме да създадат свой собствен дизайн, а ние да го приложим върху първокласните ни калъфи и да ви го предоставим. Можете да го използвате както за лична употреба, така и за оригинален подарък. Чрез нашите калъфи, подходящи за Huawei Nova Y70 Plus, ще запазите вашия нов телефон в непокътнато състояние, както когато сте го закупили.