CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei P Smart - Кейсове за Телефони

Кейсове за Huawei P Smart


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Huawei P Smart (2019), Huawei P Smart (2020), Huawei P Smart (2021), са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1095
×
В наличност Свий
В наличност Свий

За собствениците на смартфони кейсовете и калъфите за предпазване са не просто допълнителен щрих към цялостния вид на устройството. Те се утвърждават като универсални и задължителни аксесоари, които освен че са красиви, предпазват скъпата техника от удари, счупвания, влага и др.

Кейсовете и калъфите ще са още по-важни за вас, ако сте собственик на Huawei P Smart. Този смарт телефон притежава изключителни параметри и е най-новото попълнение на марката. Затова и ние от etuo.bg не бихме се изненадали, ако сте побързали да се сдобиете с този модел.

Защо вашият Huawei се нуждае от протекция

Бихме могли да твърдим, че не само този модел на Huawei, но всички телефони – флип, с или без копчета, особено онези от най-ново поколение, се нуждаят от кейсове. Колкото по-нов е, от толкова по-голяма сигурност трябва да си осигурите. Причините са няколко:

  • -повечето телефони, освен ако не са специална изработка, не са защитени срещу вредното въздействие на директната слънчева светлина. Това прави дисплеите им чувствителни и съществува риск от влошаване на качеството на картината. Ето защо, в някои магазини протекторите за Huawei P Smart дори са включени в крайната цена;
  • -ако устройството внезапно изпадне от джоба или чантата ви и не сте го предпазили с кейс или друг вид предпазен калъф, щетите са почти 100%-ви. Единственият недостатък на всички смарт технологии е, че са много по-чувствителни и чупливи;
  • -за любителите на екстремните изживявания и за онези, водещи динамичен начин на живот, защитата е приоритет. Някои калъфи, протектори и кейсове са пригодени за ползване дори ако плувате.

Какъв вариант за защита да изберете за вашия смарт телефон Huawei

Селекцията отново е обусловена от начина ви на живот, а също и от индивидуалните потребности, които професията ви налага. За собствениците на бизнес е важно да изпъкнат с изтънченост, стил и класа. За децата кейсовете са уникални, ако са изрисувани с любимите им анимационни герои. За дамите и мъжкото съсловие изискванията към външния вид на калъфите и кейсовете също се разминават. Едни залагат на силиконови гръбчета, други внимават за драскотини по екрана и неглижират останалата част от телефона. Общото обаче между всички е, че се стремят да закупуват качествени защитни аксесоари, които предпазват от счупване или друг вид повреда.

В онлайн магазина на etuo можете да филтрирате резултатите по цветове, цени и материали. Предлагаме защита отделно за гърбове и протектори за дисплей, както и калъфи тип тефтер.