+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Калъфи за HUAWEI P Smart Plus

Кейсове за Huawei P40 Lite 5G


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Huawei P40 Lite, Huawei P40 Lite E, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 

Изключителна привилегия е да притежаваме и използваме смартфон от ново поколение, който не са да има луксозен външен вид, но да демонстрира и техническите си възможности с високата производителност и множеството допълнителни екстри, категорично затвърждаващи неговия потенциал. Всичко е много по-лесно за нас, когато имаме на разположение най-нов модел телефон, с който снимките са професионални, а обикновените разговори се превръщат в специални моменти.

Можем да останем в този момент за по-дълго време, ако не забравим да си набавим качествени предпазни аксесоари, които ще защитят устройството от различни по вид механични повреди. В раздела предлагаме калъфи за телефони Хуауей П Смарт Плюс, които са достъпни на поносими цени, а в онлайн магазин etuo.bg ще ги откриете и в огромно разнообразие, което дава свобода.

Защо да защитите своя Huawei P Smart Plus

Причините да защитим своя Huawei P Smart Plus с подходящ за целта калъф са много:

  • - По-дълъг живот на устройството;
  • - Стилно допълване на фабричния му дизайн;
  • - Екстра удобство по време на разговори - сигурен захват и отлично сцепление;
  • - Отлично покритие на видимите части на смартфона, което гарантира тяхното запазване от износване и щети;
  • Постигане на интересна визия, която не омръзва - можете да сменяте калъфа за Huawei P Smart Plus според настроението или нивото на защита, което искате да постигнете.

Доста хора държат да притежават голям брой гърбове за смартфони, като това им дава възможност да се наслаждават на винаги атрактивна визия и стилово разнообразие. И Вие можете да го постигнете - с etuo и с всичко онова, което имаме да Ви предложим!

Какви калъфи ще откриете в раздела

Силиконови, матирани, прозрачни, едноцветни и с арт дизайн, с декорация на цветя и с картинки на животни - всички тези модели калъфи за Huawei P Smart Plus Ви очакват да ги разгледате, да ги оцените, а след това изберете и закупите.

Кои са най-предпочитаните кейсове за Хуауей П Смарт Плюс

Калъфите за Huawei P Smart Plus с принт мрамор са сред на-харесваните, защото притежават висока естетика, комбинират артистичния подход с класическия, но в същото време се придържат и към актуалните към момента трендове. Кейсовете с надписи и закачливи изображения са също много предпочитани от клиентите ни, а моделите по поръчка са били и винаги ще бъдат нашето специално предложение за всички Вас.

Защо да поръчате онлайн от etuo.bg

Магазин etuo е място, където мечтите оживяват, а идеите лесно намират материално изражение. Ние обичаме красивите неща и това ни мотивира да не спираме да ги създаваме. Доверете ни се и поръчайте калъф за Huawei P Smart Plus или друг модел телефон от etuo - защото сме различни, защото Вие също можете да бъдете различни!