Калъфи за Huawei P10 Plus - Кейсове за Телефони

Кейсове за Huawei P10 Plus


?

Как да проверя модела на телефона?

Телефоните Huawei P10, Huawei P10 Lite, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях.

No search results

За какво служи калъфът за HUAWEI P10 Plus

Новият ви HUAWEI P10 Plus вече е в ръцете ви? Това е страхотно! Време е да се сдобиете и с чисто нов аксесоар за вашия мобилен телефон, а именно – предпазен калъф. Сигурни сме, че не искате да рискувате да повредите трайно смартфона си, като го изпуснете или ударите, така че да получите драскотини върху тялото на вашия HUAWEI P10 Plus. Нека си признаем, че в днешно време е много вероятно да счупите мобилното си устройство без да искате дори и да внимавате. Забързаното ежедневие често ни прави разсеяни, непохватни или тромави, което може да рефлектира негативно върху вашия чисто нов телефон.

В тези ситуации ще бъдете много по-спокоен, ако просто сте инвестирали в хубав, качествен и здрав кейс за своя HUAWEI P10 Plus. Калъфът не само ще предпази устройството, но и ще го украси, като му добави още повече индивидуалност и чар.

Кейсовете за телефони са абсолютно задължителна придобивка, ако искате да не плащате излишни пари за ремонт и поправка на смартфона си, тъй като защитните му функции ще предотвратят счупване.

Какви видове калъфи за HUAWEI P10 Plus ще откриете

Etuo предлага широка гама от артикули за HUAWEI P10 Plus с различни дизайни, размери и качества. Ние знаем какво търсят потребителите и сме готови да им го доставим.

Нашите стоки са лесно достъпни и се продават на ниски цени за българския пазар. Освен всичко останало можете да получите и допълнителни отстъпки от цената чрез промо кодове! Ето и какви видове калъфи за Хуауей П10 Плюс ще откриете в раздела:

  • - силиконови гръбчета;
  • - пластмасови гърбове;
  • - кейсове тип “книга”;
  • - “флип” модели;
  • - в универсални цветове;
  • - кейсове с мраморен принт;
  • - със златисти/сребристи елементи;
  • - Soft Flex серия и много други.

Защо да пазарувате от нашия онлайн магазин

Etuo.bg – вашият сайт за калъфи и аксесоари. Доверете се на нашия професионализъм или се уверете сами. В etuo ще откриете най-търсените видове кейсове във всякакви размери и за всякакви модели смартфони.

Ние доставяме бързо, а всяка ваша поръчка над 50 лева ще ви бъде доставена с безплатна доставка. Ами ако не харесате някой от нашите кейсове? Няма проблем, можете да го върнете или замените в срок от 30 дни след получаването на артикулите. С etuo всичко е по-лесно. Изберете вашите любими стоки и поръчайте още сега – само с няколко клика на мишката!