CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Калъфи за Huawei P30 - Кейсове за Телефони

Телефоните Huawei P30 Lite, Huawei P30 Lite New Edition, Huawei P30 Pro, са съвсем различни модели и аксесоарите в тази категория не са подходящи за тях-

Филтри Свий
Модел на устройството 1124
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Няма спор, че предпазните аксесоари за смартфон са задължителен компонент, ако искаме да използваме устройството по-дълго време. Освен защитни функции, кейсовете и протекторите за екран имат също така и висок естетически принос за цялостната визия на апарата. В този раздел има богата селекция от оригинални и луксозни калъфи за Хуауей П30, които можете да купите и по поръчка.

Продуктовата гама включва още и предложения, като дървени, блестящи и удароустойчиви кейсове, които предлагаме и на ниски цени. Доверете се на онлайн магазин etuo.bg, където ще откриете уникални силиконови гърбове за смартфони, които могат да бъдат и персонализирани. Така Вие ще притежавате аксесоар без аналог, който е и супер качествен.

Как да защитите своя Huawei P30

В магазин etuo ще откриете разнообразна колекция от калъфи за телефони Huawei P30, с които ще защитите корпуса на мобилното устройство от ожулвания и счупвания. Много често се случва то да падне от високо, което неминуемо води и до неговата козметична или механична повреда. За да не се случва това, трябва да го защитим с правилните аксесоари, като кожени или прозрачни кейсове, които са противоударни и са с атрактивен дизайн, който ще допълни личния Ви стил.

Какви кейсове за Huawei P30 ще намерите в раздела

Когато избираме гръб за Хуауей П30, искаме той да бъде не само красив и качествен, но и предлаган на изгодна цена. Така ще сме доволни на 100% от избора си, който можем да направим единствено и само, ако имаме пред себе си голямо разнообразие. В онлайн магазин etuo ще намерите калъфи за Huawei P30 от следния вид:

  • Тип книга;
  • Пластмасови;
  • Гравирани;
  • Флип;
  • Кожени;
  • Силиконови;
  • Пластмасови и др.

Разгледайте предложенията и изберете подходящи аксесоари за Вашия смартфон. За да Ви служи той дълго време, а наред с това да Ви допада и във визуално отношение; трябва да заложите на оригинални модели калъфи, каквито ще намерите и в магазин etuo.

Какви са предимствата на удароустойчивите калъфи

Отличават се с подсилената си структура и гарантират качественото предпазване на мобилното устройство. С подобен гръб, то няма да се надраска или счупи, дори и ако го използваме много интензивно през деня. Екипът на магазин etuo препоръчва да заложите на този вид кейс, а резултатите няма да закъснеят.

Защо да се доверите на etuo

Ние сме екип от млади и талантливи хора, които държат на професионалните резултати и са готови на всичко, за да ги постигнат. Купете калъфи за Huawei P30 и бъдете винаги креативни в аксесоарите, които използвате.