+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Кейсове за Huawei P40

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала>

Калъф за телефон Wood Case - череша - мандала

42,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Graver Case - сребърен>

Калъф за телефон Graver Case - сребърен

38,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - морско зелен>

Калъф за телефон Corko Case - морско зелен

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша>

Калъф за телефон Corko Case - тъмна череша

40,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - бук - Mrs Ostrovia пожар>

Калъф за телефон Wood Case - бук - Mrs Ostrovia пожар

42,90 лв.
/ В наличност

 

 
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - дъб - Mrs Ostrovia кит>

Калъф за телефон Wood Case - дъб - Mrs Ostrovia кит

42,90 лв.
/ В наличност
ПРЕМИУМ
 
Калъф за телефон Wood Case - дъб - Mrs Ostrovia Карта>

Калъф за телефон Wood Case - дъб - Mrs Ostrovia Карта

42,90 лв.
/ В наличност

Имаме ли модерен смартфон, то ние трябва и да се грижим правилно за него. Освен да се възползваме от всичките му екстри и налични приложения, трябва да обърнем внимание и на високата защита за гръб и екран. Само когато я имаме, едва тогава ще има резон да очакваме дълъг експлоатационен срок на устройството.

Разнообразие от оригинални аксесоари за Хуауей П40 ще откриете в онлайн магазин etuo, където всички предложения са с открояваща се визия и са достъпни на съвсем нормални цени. Блестящи, бронирани, пластмасови - в този раздел на магазин etuo.bg определено има какво да се намери.

Защо да предпазите своя Huawei P40

Няма специална причина, поради която да инвестирате в предпазни аксесоари за смартфони от ново поколение като Huawei P40. Освен с цел защита, можете да поръчате кейсове и за да разнообразите визията на устройството, която с времето е възможно и да ни омръзне. Ако обаче заложим на съвременните гръбчета за телефони, със сигурност ще открием едно сравнително бюджетно и ефектно решение на проблема със скучната визия. От магазин etuo предлагаме на нашите клиенти и калъфи за Huawei P40 по поръчка, които са топ избор за по-взискателните.

Какви видове калъфи за Huawei P40 предлагаме

Един калъф е хубав, когато е качествен. Без значение дали е предназначен за телефон Huawei P40 или друг модел мобилен телефон, той трябва да е изработен от устойчиви материали, за да осигури едно високо ниво на защита за смартфона. В магазин etuo ще намерите богата селекция от гръбчета с красив дизайн, които правят впечатление:

  • Силиконови;
  • Пластмасови;
  • Флип;
  • Кожени и др.

Концепцията, която развиваме от etuo, е да предложим уникални решения на нашите клиенти. Доверете ни се, за да Ви забележат.

Защо кейсовете по поръчка са толкова специални

Всеки от нас има поне една оригинална идея за калъф, която заслужава да й бъде вдъхнат живот. Снимка, красиво изображение от интернет или просто надпис - вече можете да “отпечатате” своите идеи и да се насладите на резултатите. Те със сигурност ще бъдат добри, ако дадете воля на фантазията си и се осмелите да реализирате онези супер идеи, които отдавна чакат да бъдат осъществени. Защо не още сега? Калъфите по поръчка за Huawei P40 са едни от най-предпочитаните, защото дизайнът им може да е проекция на Вашите фантазии. Какви са те?

Защо да ни се доверите

Класните решения си остават най-предпочитани, а ние предлагаме точно такива. Купете калъф за Хуауей П40 от ново поколение и се насладете на едно перфектно изпълнение. Ако имате свои идеи и ги намирате за оригинални, можете да им вдъхнете живот с моделите кейсове по поръчка.